MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] Dusaro
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Dusaro
Jesteś recydywistą?: Nie.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Przemyślałem swój błąd, i serdecznie przepraszam tego gracza, którego obraziłem.
Treść Bana: "Obraza Rodzica"
Osoba banująca: MrTrawaPL
Serwer: Mineserwer.pl

Sprawa dość prosta, wróciłem wściekły do domu, odpaliłem minecrafta, zobaczyłem jak jakiś gracz się wyzywał z kimś, to dołączyłem pisząc "tfuj stara". MrTrawaPL miał taki zapłon, że zbanował mnie kilka godzin po tym zajściu (no bez obrazy, ale nie mogłeś dać upomnienia? xd)
Bardzo proszę o odbanowanie.
Cytat:Regulamin Forum oraz Serwerów
§1 Ogolne zasady:

2.Rejestrując się na serwerze lub forum użytkownik akceptuje warunki niniejszego regulaminu.

5.Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

6.Obowiązują ogólnie pojęta zasada dobrego wychowania, ograniczonego zaufania, netykiety i normy socjalne. Na całym serwerze panuje zakaz używania przekleństw i słów powszechnie uznawanych za wulgarne, obraźliwe czy rasistowskie.

§4 Obowiązki - Rozgrywka na serwerze:

5.Zabrania się używania wulgaryzmów, obraźliwych słów bądź treści w stosunku do użytkowników, administracji lub serwera.

§6 Dodatkowe Postanowienia:

5. Wszystkie kary wymierzane są według nieokreślonego taryfikatora.

Nie spodziewaj się taryfy ulgowej ze strony administracji, gdy obrażasz rodzinę gracza/członka należącego do administracji. Administracja nie ma obowiązku upominania graczy przed takim zachowaniem, więc zostałeś ukarany odpowiednio + każdy zaczyna dopiero myśleć nad swoim zachowaniem, gdy otrzymuje bana.

Cały regulamin znajdziesz tutaj --> http://mineserwer.pl/Temat-Regulamin-For...wer%C3%B3w
Upomnienie? Dla osób, którzy obrażają rodziców nie ma zmiłuj się, albo masz do nich szacunek albo dostajesz nauczkę czyli w tym przypadku bana na zawsze. Może ten ban nauczy cię czegoś.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie