Nazwa użytkownika zbanowanego: oout
Jesteś recydywistą?: tak, kiedys dostałem bana na innym nicku
Dlaczego chcesz dostać unbana: Dlatego, ze dostalem go nieslusznie
Treść Bana: "Przyznanie sie do wspomagaczy."
Osoba banująca: pixieily
Serwer: minefox.pl
Dowody, ze byłem czysty i nie pisalem co offam. Nie uwazam tego za przyznanie sie do cheatow :
https://imgur.com/a/xsBucRM | Napisalem tez "kappa", wiec uswiadomilem ją o tym, ze znaczylo to odwrotnosc, czyli, ze nie mam.
Okej, więc standardowo. Cytuje Regulamin:
Cytat:4.Na serwerze zabrania się posiadania na komputerze wszelkiego rodzaju modyfikacji oraz programów, które wpływają na oszukanie systemu gry, np. nodus, huzuni, xray, wszelkiego rodzaju macro. Przyznanie się do ich posiadania jest równoznaczne z ich używaniem.
Mało mnie obchodzi to twoje "kappa" i to, czy to było dla żartów czy nie. To samo pisałam ci na skype, a twoje notoryczne wydzwanianie do mnie, pisanie do mnie "hwdp", rzucanie wulgaryzmami i śmiesznymi żarcikami typu "uu okres masz czy co" nie stawia cie w dobrej sytuacji, a to wszystko co do mnie pisałeś może ktoś potwierdzić, bo nie pisałeś do mnie na pv, tylko na grupce na której jest jeszcze inny administrator - także o to sie nie martw. ODRZUCAM :>
Dorzucę jeszcze:
§2 Regulamin forum (zasady tyczą się również serwera)
4.Zakaz "trolowania" i karmienia "troli".
Okej regulamin twoj nic nie swiadczy, bo jak pisałem nic nie mialem. Z wyzwiskami to nie byly wyzwiska wydzwanilem, bo pisalem ze chce pogadac o tym, zachowywalas sie agresywnie, wiec napisalem, czy nie masz okresu. A hwdp nie mialo byc do ciebie - przeprosilem za to. Wiec wracajac do gry nic z tymi wspomagaczami nie udowodnilas.
"Bo jak pisałem nic nie mialem"
Wszystko masz wytłumaczone. Dodatkowe teksty nie na miejscu oraz "hwdp" są kolejną podstawą do odrzucenia ub. Nawet jeśli to perm byłby za obrazę moderacji.
A jeżeli dla ciebie regulamin nic nie świadczy i nie stosujesz się do niego to są wyciąganie konsekwencje, w tym przypadku ban na serwerze