31-August-2018, 21:42:04
Witajcie, chciałbym wam przedstawić 25 ciekawostek o mnie, z okazji Powrotu do szkoły!!11!1!. Na samym początku chciałbym zaznaczyć, że nie robię tego dla tzw. "repek" tylko dla jednego posta. (Ale jak chcecie to walcie Repki :3)
Ciekawostki o mnie:
1. Mój ulubiony dzień tygodnia to Piątek. (Czyli dziś :)
2. Lubie koty :3
3. Jem chleb w jajku widelcem. (po co brudzić ręce :p)
4. Gdy byłem mały, nie lubiłem chodzić w kapturze, ponieważ "Wyglądam w nim jak tajniak".
5. Lubie tworzyć wirusy w VB, ale jeszcze nie wiele umiem.
6. Wielu graczy łatwo zapamiętuje mój nick, przez co niektóre osoby czasem mnie zaczepiają.
7. Często pisze te ":3" mordke, ponieważ przypomina mi kota :3
8. Jestem w miarę łagodną osobą.
9. Niektórzy na serwerze mylą mnie z meksykaninem.
10. Jestem bardzo szczery.
11. Lubie jeść: spaghetti, pierogi, barszcz z uszkami itp.
12. Nienawidzę ludzi, którzy uważają się za lepszych a tym bardziej zakłamanych.
13. Mogłem stworzyć 2137 fakt, ale mózg by mi siadł.
14. Moje ulubione minuty to 13:37 i 21:37.
15. Grałem w GTA 3, GTA Vice city, GTA 5, Minecraft, team Frontles, Elsword, CS 1.6, CS:GO itd.
16. Mam kanał na YouTube.
17. Sklepy meblowe kojarzą mi się z wakacjami, ponieważ w tym okresie odwiedzałem właśnie takie sklepy.
18. Chciałem kiedyś stworzyć serwer minecraft, ale z powodu braku środków nie udało się.
19. Miałem zamiar zostać "superbiegaczem" czy jak to mówiłem, ale z wiekiem przeszło :c
20. Wole jak jest czysto w pokoju.
21. Próbuje tworzyć grafiki samodzielnie. (Jakoś idzie :/)
22. Myślałem, że grzechy to kostki takie do gry, a Hitl3r to ktoś, kto robi hity na czasie xD
23. Bardzo mało przeklinam, chyba prawie nigdy, a jak pisze to z cenzurą.
24. Moim pierwszym serwerem był martwy już serwer survival a drugim z kolei Minecraftowo, ale trochę słabo pamiętam.
25. W wolnych chwilach: oglądam YouTube, przeglądam setupy, próbuje nauczyć się czegoś nowego.
► Mam nadzieje że dobrze się czytało, zapraszam do komentowania.
![[Obrazek: 2d0cmwz.png]](http://i67.tinypic.com/2d0cmwz.png)
*sad music meme*
Ciekawostki o mnie:
1. Mój ulubiony dzień tygodnia to Piątek. (Czyli dziś :)
2. Lubie koty :3
3. Jem chleb w jajku widelcem. (po co brudzić ręce :p)
4. Gdy byłem mały, nie lubiłem chodzić w kapturze, ponieważ "Wyglądam w nim jak tajniak".
5. Lubie tworzyć wirusy w VB, ale jeszcze nie wiele umiem.
6. Wielu graczy łatwo zapamiętuje mój nick, przez co niektóre osoby czasem mnie zaczepiają.
7. Często pisze te ":3" mordke, ponieważ przypomina mi kota :3
8. Jestem w miarę łagodną osobą.
9. Niektórzy na serwerze mylą mnie z meksykaninem.
10. Jestem bardzo szczery.
11. Lubie jeść: spaghetti, pierogi, barszcz z uszkami itp.
12. Nienawidzę ludzi, którzy uważają się za lepszych a tym bardziej zakłamanych.
13. Mogłem stworzyć 2137 fakt, ale mózg by mi siadł.
14. Moje ulubione minuty to 13:37 i 21:37.
15. Grałem w GTA 3, GTA Vice city, GTA 5, Minecraft, team Frontles, Elsword, CS 1.6, CS:GO itd.
16. Mam kanał na YouTube.
17. Sklepy meblowe kojarzą mi się z wakacjami, ponieważ w tym okresie odwiedzałem właśnie takie sklepy.
18. Chciałem kiedyś stworzyć serwer minecraft, ale z powodu braku środków nie udało się.
19. Miałem zamiar zostać "superbiegaczem" czy jak to mówiłem, ale z wiekiem przeszło :c
20. Wole jak jest czysto w pokoju.
21. Próbuje tworzyć grafiki samodzielnie. (Jakoś idzie :/)
22. Myślałem, że grzechy to kostki takie do gry, a Hitl3r to ktoś, kto robi hity na czasie xD
23. Bardzo mało przeklinam, chyba prawie nigdy, a jak pisze to z cenzurą.
24. Moim pierwszym serwerem był martwy już serwer survival a drugim z kolei Minecraftowo, ale trochę słabo pamiętam.
25. W wolnych chwilach: oglądam YouTube, przeglądam setupy, próbuje nauczyć się czegoś nowego.
► Mam nadzieje że dobrze się czytało, zapraszam do komentowania.
![[Obrazek: 2d0cmwz.png]](http://i67.tinypic.com/2d0cmwz.png)
*sad music meme*