Witam, wiem że ten temat był już ruszany, ale chciałbym go jeszcze raz poruszyć, ponieważ moim zdaniem to niszczy troche gre i potrafi to wkurzać. Jeśli gracz zostanie zabity, zostaje on zrespiony i przez dokładnie 10 sekund (bo sprawdzałem

) jest nieśmiertelny. Jak mam np boskie itemy, zabijam skórzanego gościa i jak chciałbym pobiec np do jego kamienia to on może mnie dać do rogu i umieram. Rozumiem, że jest to zabezpiczenie przez farmieniem ale nie mogłoby być tak że i on i ja nie możemy sie bić? Prosiłbym o wgląd w tą sprawe jeszcze raz. Dzieki

.
Co najwyżej ja bym proponował, tak jak było na starym WD, że przez około 5s osoba, która zginęła nie może nas bić i my jej.
Moja propozycja jest taka ,żeby po prostu dodac efekt weakness 1 i to by załatwiło sprawe ,ale banan ma inne zdanie
Dla farmerów to na pewno korzystniejsze rozwiązanie, ale takowych na pewno nie będziemy wspierać. Aktualne rozwiązanie daje spory balance i szanse dla tych którzy są w przegranej sytuacji i nie mają się czym bronić. Jesteście po prostu do tego nie przyzwyczajeni jednak jest to znacząco lepsze rozwiązanie wyważające szanse w obronie kamienia. Może w przyszłości się o kilka sekund skróci ten okres ochronny, na chwilę aktualną żadnych zmian w tym zakresie nie przewiduje.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!