MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Zmiana Cen Klas
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Szpieg - 20k $$ to trochę za dużo jak na klasę, która po rozwaleniu kamienia dusz traci swój efekt niewidzialności. Proponuję 15k $$ za tą klasę

IceMan - 22k $$ zmienić na 20k $$. Klasa dobra tylko na wodę, a większość map nie posiada wody lub ma jej bardzo mało

Strzelec - Dobry tylko na daleki dystans. Wystarczy użyć Vortexu, a Strzelec nie ma szansy z takim np. Paladynem. Proponuję 12k $$ za tą klasę

Barbarzyńca - Czy ja wiem czy Odrzut 3 powinien kosztować 28k $$. Tak samo jak wyżej wystarczy Vortex, a Barbarzyńca będzie w niezłych opałach
Proponuję 20k $$ za tą klasę

Nurek - Klasa potrafiąca być pod wodą 20sekund.. Bardzo długi czas na zregenerowanie HP. Proponuję zmienić cenę na 7k $$

Duch - Czy ja wiem czy zamiana miejsc z przeciwnikiem jest warta 20k $$. Dla osób, które potrafią dobrze PvP to nawet nie będzie utrudnienie Tongue. Proponuję 15k $$

Paladyn - Zadaje więcej DMG'a z mieczu. 90% osób na WD bije się mieczami, więc klasa dla nich bardzo dobra. Proponuję zmienić na 12k $$
No sory ale Paladyn na starym Wd kosztowal 8000$ wiec nie widze powodu by to zmieniac.

Obnizka dla Strzelca by sie przydala do 8k (tyle kosztowal na starym WD).Klasa przydatna tylko dla ludzi którzy umieja strzelac z luku a takich osobistosci jest niewiele.

Co do Ducha, Barbarzyncy, Nurka i Szpiega zgadzam sie co do cen.

IceMan - warty jest max 18000$ - klasa tylko do ucieczki po wodzie ktorej na mapach prawie w ogole nie ma oprocz Krolestwa i Przystani gdzie tam sa jej hektolitry. Ewentualnie do podtapiania ludzi w tym wlasnej druzyny..
odrzucone, śmieszne sugestie szczególnie z zmian cenowych z 22 na 20? rly?

reszta tez bez sensu, to ze dla ciebie jakas klasa nie jest tyle warta nie znaczy ze ktos inny nie wykorzysta jej lepiej, gdyby każdy miał ustalać własne ceny to każdy by ustalił inne, o ile jesli cena klasy jest niedoceniona to jej poprawa ma sens, jednak w przypadku tego watku nie ma to zadnego logicznego sensu.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie