MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] UnBan Best5731
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: best5731
Jesteś recydywistą?: tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: chciałbym unbana bo ja napisałem tak ta yh napewno mam haxy jak mam luk dusz i 3k ta yh czy cos takiego i prosił bym un bana bo czuje sie nie fer bo widac ze to sarkazm i naprawde jak dla mnie to zły ban bo to prawie tak samo jak z Servelxxx dostał bana za zart a ja za sarkazm tylko w tym ruznica ;p wiec prosze o szybkie odpisanie
Treść Bana: przyzanie sie do wspomagaczy
Osoba banująca: jamakoshi2012
Serwer: minefox.pl
Cytat:8.Użytkownikowi zabrania się pod rygorem całkowitej blokady konta posiadania lub korzystania z wszelkich modyfikacji gry ułatwiających rozgrywkę na serwerze (np. Huzuni, Nodus, Xray i innymi ułatwiającymi rozgrywkę bądź nie wymienionymi w liście modyfikacji dozwolonych). Przyznanie się do ich posiadania jest równoznaczne z ich używaniem.

Regulamin nie został napisany dla żartów, a moderator raczej nie będzie się zastanawiać, czy ktoś naprawdę ma te wspomagacze, czy może sobie żartował. Gdybyś pomyślał przed napisaniem takiego czegoś, tej prośby o UB by teraz nie było.
Nie będę wnikał czy napisałeś to dla żartu czy nie.
https://scr.hu/GK0v99
Jeśli chcesz żartować to nie w ten sposób. Najpierw myśl potem rób.

Prośba o UnBana do Odrzucenia.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie