MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Odbanowanie Limusia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Limusia
Jesteś recydywistą?: To mój pierwszy ban, mute się zdarzały
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ dostałam bana niesłusznie.
Treść Bana: "Próba wymiany itemów z gry na prawdziwe pieniądze"
Osoba banująca: Dackelowa
Serwer: minefox
Kilka dni temu napisałam skargę (http://mineserwer.pl/Temat-Skarga-MF-Mel...islaSHARKS ) na temat oszustwa przy wymianie. W 1 filmiku wymieniałam się itemkami, a gracz w zamian za to miał mi kupić peta ze strony minefoxa. Nie ma w regulaminie tego, że nie można się tak wymieniać, pieniądze i tak idą na serwer, więc o co chodzi? Już pomijając to, że po oszustwie z tym amu siłki policjantka nie zrobiła NIC, a jedynie napisała, że admini nie odpowiadaja za przedmioty, nawet nie dała bana. Jak już napisałam, widać w filmiku że ten gracz miał mi tylko kupić zwierzaka z Waszej strony.
http://mineserwer.pl/Temat-Regulamin-For...z-Serwerów
10.Na serwerze obowiązuje całkowity zakaz handlu przedmiotami, kontami czy wirtualną walutą za prawdziwą gotówkę lub inne realne dobra. Jedyną ofertą sprzedaży jest oferta przedstawiona na stronie mineserwer.pl/sklep/ Gracze ani moderacja serwera nie mają prawa do sprzedaży takich dóbr.

z tego co wiem to osoba, która cię oszukała dostała bana za oszustwo + to samo co ty
Każda forma sprzedaży itemów za dobra inne niż usługi na naszym serwerze będzie podlegać pod złamanie regulaminu, jednakże wymiana przedmiotu na usługę w obszarze Naszych serwerów pod to nie podlega. Jako moderacja nie mamy możliwości pośredniczenia w takich transakcjach i gracze robia je na swoja odpowiedzialność. Jeśli ktoś miałby dowody w postaci nagrań to oczywiscie gracz ktory dopusci sie oszustwa otrzyma bana, jednakze poszkodowany nie otrzyma nic w zamian (tak jak w przypadku utraty przedmiotow/hacka).

Temat zostawiam otwarty w celu udzielenia odpowiedzi przez banującego.
Gracz zakupił UnBana. Ale jednak ban w tej sprawie był nie słuszny.
Przepraszam za mój błąd,
Masz racje,nie ma w regulaminie tego, że nie można się tak wymieniać (Chodzi mi tu o wymianę ze sklepu MineFox.)
Odwołanie zostało zaakceptowane, mogłaś trochę poczekać zamiast wydawać pieniądze z mojej winy.
[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie