MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA] Event
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Dzisiejszy event:
Czy na lodzie da sie połozyć łużko
admini uznali ze nie i przegrałem vipa a byłem tylko ja i jakiś gracz
ale jednak sie da położyć tylko na zbitym lodzie...... ale to też lód
Dowód :
https://youtu.be/ZvqBbjje9FA

[18:23:33] [Client thread/INFO]: [CHAT] [AZRank] kox00315 AKTYWOWAL KONTO vip GRATULUJEMY !!!

[18:22:54] [Client thread/INFO]: [CHAT] Pytanie: Czy można postawić łóżko na lodzie?
[18:22:55] [Client thread/INFO]: [CHAT] <OX> Masz 10 sekund na wybranie odpowiedzi!
[18:23:10] [Client thread/INFO]: [CHAT] <OX> Za 5 sekund zniknie bledna odpowiedz
[18:23:12] [Client thread/INFO]: [CHAT] <OX> Za 3 sekundy zniknie bledna odpowiedz
[18:23:13] [Client thread/INFO]: [CHAT] <OX> Za 2 sekundy zniknie bledna odpowiedz
[18:23:14] [Client thread/INFO]: [CHAT] <OX> Za 1 sekunde zniknie bledna odpowiedz
[18:23:15] [Client thread/INFO]: [CHAT] <OX> Prawidlowa Odpowiedz to: nie
[18:23:17] [Client thread/INFO]: [CHAT] <OX> 213we zle odpowiedzial/a na pytanie!
[18:23:17] [Client thread/INFO]: [CHAT] <OX> Odpadles z gry!

kox00315 tek który wygrał
Ale było pytanie czy na zbitym lodzie da się położyć łóżko, hmmmm nie? Więc słusznie odpadłeś, czytaj uważniej na przyszłość.
Pytanie dotyczyło Lodu! Nie zbitego Lodu! Zwykłego Lodu !
Skąd masz logi serwera ?
ale lód to lód i da sie postawić na nim łużko a logi serwera mam zapisane na .minecraft w logs
Pytanie dotyczyło lodu, nie zbitego lodu. To kolosalna różnica.
niema żadnej Różnicy poza tym ze można a jednym postawić łużko a z drugiego wypływa woda
ale i tak lód to lód
Nie było żadnego błędu, sam pokazałeś, że nie da się postawić łóżka na lodzie. Jest różnica między Zbitym Lodem, a Lodem.
ale to jest nadal lód i nic tego nie zmieni
Zbity lód, a lód, jest różnica w nazwie, teksturze, no i w użyciu. Więc pomyśl logicznie, czego dokładnie dotyczyło pytanie i zastanów się 2 razy zanim napiszesz skargę, za coś, co zostało dobrze zrobione.
Stron: 1 2
Przekierowanie