MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] WD /kosz
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam mam propozycje dodania komendy /kosz na wojownicy dusz.Komenda otwierala by nam okno gdzie monza wlozyc niepotrzebne itemy, Jak zamkniemy to sie usuwają. Przydałoby się to żeby nie zaśmiecać serwera niepotrzebnymi itemami.Moj nick Lightereq
Jestem za co prawda narazie nie gram na tym trybie ale z tego co kiedys grałem to ludzie wyrzucaja rzeczy i zasmiecaja Jestem na TAK.

Supporter
Prosze o odpowiedz
Jak dla mnie trochę bez sensu. Otwieranie tego kosza i wyrzucanie rzeczy jest trochę czasochłonne. Lepsze byłoby rozwiązanie takie jakie jest na EHC. Po określonym czasie przedmioty pozostawione na ziemii się usuwają automatycznie.
(25-July-2018 20:37:09)Dareon napisał(a): [ -> ]Jak dla mnie trochę bez sensu. Otwieranie tego kosza i wyrzucanie rzeczy jest trochę czasochłonne. Lepsze byłoby rozwiązanie takie jakie jest na EHC. Po określonym czasie przedmioty pozostawione na ziemii się usuwają automatycznie.

Kosz bedzie lepszym rozwiazaniem bo automatyczne bedzie zle poniewaz wyrzucisz np. koledz miecz dusz i nagle zniknie...
Jestem za tylko jeżeli byłby to taki jak był na craftboardach ,że się otwierało gui.
To wlasnie o to mi chodzi Wink
Prosze administratora Szybkiego Banan zeby sie wypowiedzial w tej sprawie !!
Kosz dodany.
Przekierowanie