16-July-2018, 09:14:13
Heja,
poświęciłem dziś 3 godzinki na aktualizacje brutal life - wprowadziłem masę poprawek, głównie technicznych
-naprawa kopiowania itemów z gui
-naprawa gry online w karty
-naprawione pobieranie opłat za gre
-naprawiony problem że świnkami podczas deadów/quitów
-ulepszony system aresztów, zablokowanie możliwości korzystania z samochodów przez osoby skute
-naprawiono system wiezienia odsiadek (teraz przy wyjsciu z gry podczas bycia skutym nie tylko stracic 300$ ale na pewno trafisz do pudła)
-poprawiono statusy poszukiwanych/aresztowanych/wiezni/skutych itp
-od teraz policjant nie otrzymuje kar za zabijanie graczy (prawo ponad wszystkim
) -podkręciłem go bo wiadomo że ludzie wolą być przestepcami którzy mogą obrabiać 
-naprawione nitro w sklepie
-wylaczono wyrzucanie graczy przy uzywaniu starego lancucha w fabryce czy spawnie.
-poprawione questy.
-naprawiono/przywrocono GUI dla questow u npc na miescie
-naprawiono sklep z upgradami do samochodow, juz wszystkie dzialaja poprawnie (niezbedny ponowny zakup).
-DMG miotacza ognia zwiekszony o 60%
-naprawiono możliwość upgradowania miotacza ognia
poświęciłem dziś 3 godzinki na aktualizacje brutal life - wprowadziłem masę poprawek, głównie technicznych
-naprawa kopiowania itemów z gui
-naprawa gry online w karty
-naprawione pobieranie opłat za gre
-naprawiony problem że świnkami podczas deadów/quitów
-ulepszony system aresztów, zablokowanie możliwości korzystania z samochodów przez osoby skute
-naprawiono system wiezienia odsiadek (teraz przy wyjsciu z gry podczas bycia skutym nie tylko stracic 300$ ale na pewno trafisz do pudła)
-poprawiono statusy poszukiwanych/aresztowanych/wiezni/skutych itp
-od teraz policjant nie otrzymuje kar za zabijanie graczy (prawo ponad wszystkim

-naprawione nitro w sklepie
-wylaczono wyrzucanie graczy przy uzywaniu starego lancucha w fabryce czy spawnie.
-poprawione questy.
-naprawiono/przywrocono GUI dla questow u npc na miescie
-naprawiono sklep z upgradami do samochodow, juz wszystkie dzialaja poprawnie (niezbedny ponowny zakup).
-DMG miotacza ognia zwiekszony o 60%
-naprawiono możliwość upgradowania miotacza ognia