1. Co ma piernik do Wiatraka? Nie obchodzi mnie to, co pisał mój "ziom" kiedy mnie nie było. Jak to się tyczy do mnie i do tego, czy dostanę unbana czy nie? easy tylko wyrażał swoją opinię a MNIE TO NIE OBCHODZI
2. Regulamin, regulamin i jeszcze raz regulamin. W regulaminie jest wyraźnie napisane 'WYMIANA NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ"
3. Z zamieszczonych ss nie można nic wywnioskować. Na dodatek są okrojone

4. To, że mnie nie lubisz Snow nie powinno się w żaden sposób odbijać na tym, że dasz mi bana niesłusznie
5. To co napisałeś ostatnio "Admin ma zawsze rację" kiedy wymieniałem się z innym gościem. Może i ADMIN ma zawsze rację ale na pewno nie Pomocnik z OP
6. "SS mówią same za siebie" mi nic nie mówią. Okrojony chat zrobiony tak, by wszystko poszło na mnie. Dziękuję za takie pseudo dowody. Dziwne, że TiTeczek nie wrzucił ss tego, co było wcześniej na chatcie i tego, jak przebiegała wymiana. Koleś rzucił mi żelazny miecz i chciał żebym oddał mu jego włócznię, którą zdobyłem zabijając go.
Przypatrzcie się dokładnie chatowi z ss tutaj:
http://scr.hu/44nl/eb4hv
napisałem, żeby dał mi exc, którego mi obiecał, a potem on napisał, że dał mi miecz, taki jaki chciałem

pozdro 600 zazdro 200
7. Wyżej na chatcie napisałem "dzięki za włócznię" na co on napisał coś w stylu "nie ma za co, Snow i tak da mi jeszcze jedną"

8. Mam dowody? Nie, ale są świadkowie, którzy mogą to potwierdzić. Moje argumenty są ponadto dużo mocniejsze od okrojonych ss znajomego Snowa.
9. Spróbuj mi wytknąć moje błędy i śmiało zaprzeczaj powyższym punktom. Powodzenia jakże sprawiedliwy pomocniku z serwera Royalcraft