MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Poradnik] Bomba Atomowa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam chce przedstawić wam budowle Bomba Atomowa
Oczywiście ja tego nie wymyśliłem ale Tongue
[1] - Pierwszy

Budujemy schron

[Obrazek: image.php?di=86M8]

[2] - Drugie

Budujemy mechanizm

[Obrazek: image.php?di=E6IG]

[3] - Trzecie

Napychamy tyle wagoników tnt ile wlezie

[Obrazek: image.php?di=36B1]

[4] - Czwarte

Idziemy do schronu i odpalamy
[Obrazek: image.php?di=7ZJ6]

Oczywiście nie będe tego odpalał Tongue

Może się przydać zniszczeniu gildi komuś lub bomb zabijających
Tyle, że obsydian da się zniszczyć, a bedrocka nie da się wydobyć.
(09-August-2015 09:57:09)lamaxdgg napisał(a): [ -> ]Tyle, że obsydian da się zniszczyć, a bedrocka nie da się wydobyć.

Tak wiem ale w ziołem bedrock
Nie da się zdobyć bedrocka na SV. Więc bez użyteczny jest ten schron .
(09-August-2015 10:06:30)lamaxdgg napisał(a): [ -> ]Nie da się zdobyć bedrocka na SV. Więc bez użyteczny jest ten schron .

Nie rozumiesz tego że ja zrobiłem z bedrock a nie z obsydianu bo bedrock był bliżej

Inni mogą sobie zrobić z obsydianu albo z bedrock jak ktoś ma gm to może z bedrock a jak nie ma gm to z obsydianu
(09-August-2015 10:09:07)czarusgg napisał(a): [ -> ]
(09-August-2015 10:06:30)lamaxdgg napisał(a): [ -> ]Nie da się zdobyć bedrocka na SV. Więc bez użyteczny jest ten schron .

Nie rozumiesz tego że ja zrobiłem z bedrock a nie z obsydianu bo bedrock był bliżej

Inni mogą sobie zrobić z obsydianu albo z bedrock jak ktoś ma gm to może z bedrock a jak nie ma gm to z obsydianu

Nikt nie ma gm na sv, chyba że Kalis, Snow, Creepcia i inni P+, ale oni raczej nie grają na sv i nie bawią się w takie rzeczy.
(09-August-2015 10:19:37)Camrakor_14 napisał(a): [ -> ]
(09-August-2015 10:09:07)czarusgg napisał(a): [ -> ]

Nikt nie ma gm na sv, chyba że Kalis, Snow, Creepcia i inni P+, ale oni raczej nie grają na sv i nie bawią się w takie rzeczy.
Dobra ale jak ktoś nie ma gm to może z obsydianu mówię
Bardzo ładnie zrobiony poradnik na singlu se zrobię tą bombę łap diaxa!
fajny poradnik Wink
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie