MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Ban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Grochu25
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ lubię grać na waszym serwerze ze znajomymi, a ban uważam za bezpodstawny
Treść Bana: "Brak współpracy podczas sprawdzania "
Osoba banująca: polaklbn
Serwer: MineFox.pl

Poszedłem się spakować na jutrzejszy wyjazd na wakacje, zostawiając włączony serwer aby nazbierać potworów w spawnerze. Wróciłem po ok. 3 minutach i moim oczom ukazał się niemiły widok ekranu informującego mnie o otrzymaniu bana. Czy zawiniłem oddalając się na chwile od komputera?
@topic
Cytat: Regulamin korzystania ze stoniarek, farm automatycznych oraz spawnerów
3. Korzystanie ze spawnerów oraz farm automatycznych

1. Jeśli gracz nie odpowie na wezwanie Administratora bądź Moderatora i nie zostanie wylogowany przez automatyczny system AntyAFK (podskoczy, poruszy się - nie zważając na rozgrywkę) może zostać zablokowany na czas nie dłuższy niż 10 dni.
  2. Gracz który znajduje się w budowli typu AntyAFK zostanie trwale zablokowany.
Więcej znajdziesz tutaj --> http://mineserwer.pl/Temat-Regulamin-kor...ner%C3%B3w. Jeżeli musiałeś się spakować i nie miałeś możliwości uczestniczenia w rozgrywce (mówiąc prościej, byłeś AFK), to Twoim obowiązkiem było pójście na spawna lub wyjście z serwera. W przeciwnym wypadku możesz zostać ukarany zgodnie z wyżej podanym regulaminem.
Sprawa wyglądała tak, po moim przeteleportowaniu się do Ciebie kopałeś stone'a i w momencie mojego pojawienia się, odrazu zacząłeś mnie atakować kilofem. Podczas informacji o sprawdzaniu, biegałeś po wyspie otwierając jeszcze skrzynie.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie