MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Kilka faktów o mnie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hejoo

Jako, że trochę tu już pobyłam na forum, postanowiłam, że trochę o sobie opowiem :p

• Mam na imię Weronika
• Mam 12 lat, w tym roku będzie 13 (konkretniej w grudniu, jej ; - ;)
• Byłam w administracji Minecraftowo.pl, ale mam zamiar wrócić
• Uwielbiam k-pop, głównie EXO, BTS, BlackPink, Monsta X itp...
• K-pop to jedyny gatunek muzyki który na ten czas słucham
• Przekonała mnie do niego moja przyjaciółka z klasy, puściła na przerwie BTS - "Go Go" (fajna choreografia, polecam xd)
• Mnie i moją przyjaciółkę uważają za "koreanki" ze względu na gatunek muzyki jaki słuchamy
• Raz na TeamSpeak'owym karaoke, odważyłam się zaśpiewać piosenkę BTS, mianowicie "Fake Love", do czego uczymy się choreografii z przyjaciółką (nie jest łatwo, uwierzcie). Przy okazji jeszcze uczymy się tańczyć "Silver Spoon/Baepsae", jak kto woli ;p
• Jeszcze tak w temacie k-pop'u, moim biasem jest J-Hope (my hope, my angel)
• Interesuję się rysowaniem, graniem w gry komputerowe, czytaniem (rzadko, ale jak jakaś książka mnie porwie to rzucam wszystko i czytam ją dalej)
• Gram tylko w Minecraft
• W Minecraft gram od jakichś 6, 7 lat, ale w chyba 3 klasie zrobiłam sobie dość długą przerwę
• Serwerownię Szybkiego poznałam przez reklamę na ByZyczu (zawirusowane i słabe, nie polecam). Zaczęłam od McSurvi, Minefox / Mineserwer, aż w końcu doszłam do Minecraftowo
• W Minecraf'cie wszyscy myślą, że jestem chłopakiem
• Umiem angielski na poziomie matury rozszerzonej (w tym wieku), rosyjski na poziomie podstawowym i trochę się uczę w wolnym czasie francuskiego (pisownia mnie przeraża)
• W wolnym czasie lubię wyjść sobie ze znajomymi gdzieś, a to do parku porozmawiać a potem na jakieś ciastko do pobliskiej kawiarni, albo pójść do parku pojeździć na rowerze, rolkach, deskorolce
• Uwielbiam się kąpać w naszym Bałtyku, mimo że woda jest lodowata

I to by było na tyle, baio!
Fajne fakty!
Ps. Ja tak samo brałem cię za chłopaka xD
Leci plusssssssss
Werrka! Czekam nadal na naszą wspólną piosenkę na karaoke haha Big Grin
Witamy nowego użytkownika Smile
Po nicku na forum brałem cię za chłopaka ;_;
Never mind, witamy na forum Big Grin
Cytat:• Byłam w administracji Minecraftowo.pl, ale mam zamiar wrócić
Nigdy bym się nie spodziewał po Tobie, że byłaś w administracji jednej z serwerowni należących do Banana, szanuję.

Cytat:• K-pop to jedyny gatunek muzyki który na ten czas słucham
Również lubię słuchać tego gatunku muzyki, ale niezbyt często Tongue

Cytat:• Interesuję się rysowaniem, graniem w gry komputerowe, czytaniem (rzadko, ale jak jakaś książka mnie porwie to rzucam wszystko i czytam ją dalej)
Tutaj tak samo, tylko nie lubię rysować (nie mam do tego wielkiego talentu ;p), a jeśli chodzi o czytanie, to lubię czytać mangi Wink

Cytat:• W Minecraf'cie wszyscy myślą, że jestem chłopakiem
Ja bym nie potrafił ocenić na serwerze kim jesteś, gdyż niezbyt często piszesz na chacie (mam na myśli BestRPG), ale i tak jest to dla mnie dosyć ciekawy fakt, o którym nie wiedziałem ;p

Miło się czytało kilka faktów o Twojej osobie. Mam nadzieję, że będę miał okazję dowiedzieć się o Tobie więcej ciekawostek i być może wymienić kilka słów na serwerze.
Pozdrawiam Wink
Cytat:• Umiem angielski na poziomie matury rozszerzonej (w tym wieku), rosyjski na poziomie podstawowym i trochę się uczę w wolnym czasie francuskiego (pisownia mnie przeraża)

zazdroszcze, ucze sie ok. 3 lat rosyjskiego i nic nie rozumiem, a chcialabym

ps. w sumie pierwszy raz cie widze, bo rzadko wchodze na forum ale po nicku tez myslalam ze jestes chlopakiem .-.
No hej, ja też zaczynałam na McSurvi Smile
Witaj na forum!
+też brałem cię za chłopaka a w dodatku myślałem że pol i chyba się nie myliłem.
Przekierowanie