MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Pomysł na usprawnienie działania ofert i wyszukiwania przedmiotów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam pomysł który mógłby usprawnić wyszukiwanie itemów w sklepie, a mianowicie wprowadzenie specjalnych filtrów. W tym momencie mam 30lvl i twierdzę że itemy z exp0 nie będą mi już przydatne a nadal mogę je spotkać na markecie.

Pomysł ten polegał by na tym żeby wprowadzić "interfejs" w postaci skrzynki (tak jak np. przy wyborze trybów) w interfejsie znajdowały by się filtry np. item butelka xp nazywająca się exp0-exp4 która miała by przypis włączone lub wyłączone i wiadomo co by się działo gdyby było wyłączone, i tak do exp70-exp75

Ponad to oprócz filtrów levelowych można wprowadzić filtry do broni, żeby wyszukiwało tylko axe sword showel itd. Tak samo z różnymi częściami seta np hełmy, klaty, spodnie, buty. Filtr na talizmany, klejnoty oraz runy na różne profesje można by było też wprowadzić ale to już takie mniej potrzebne.

Filtry mogły by się łączyć np ustawić tak żeby wyszukało broń na lvl 20+ i na lvl mniejszy niż 40 tak samo z wyszukiwaniem talizmanów często mi się zdarzało coś w stylu "EEEEEE ale fajny talizman i tani ale nie na mój lvl :/ "

I po wyjściu z serwera filtry by się resetowały np na dole eq była by jeszcze opcja włącz wszystko.

Banan wiem że to będzie dość trudne do wdrożenia ale mam nadzieję że pojawi się w najbliższym update a może nawet wcześniej.
Pozdrawiam Big Grin
Pomysł spoko, niestety nie ma możliwości modyfikacji aktualnego systemu ofert o sugerowane opcje. Brak open sourca.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie