Nazwa użytkownika zbanowanego: Kappelusz
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chciałbym dostać unbana ponieważ lubie zamulać na skyblocku jak i na innych trybach, nikomu nie wadzę oraz jestem miłym graczem który dostał bana przez niedopatrzenie w regulaminie (główny regulamin czytałem jednak nie zauważyłem regulaminu nt. spawnerów). Jeśli dostanę unbana obiecuję więcej nie popełniać tego błędu i nadal grać nie łamiąc regulaminu
Treść Bana:"Afk w budowli AntyAfk przy Spawnerach
Osoba banująca: polaklbn
Serwer: Minefox.pl [skyblock]
Regulamin Forum oraz Serwerów
§1 Ogolne zasady:
4.Na serwerze zabrania się posiadania na komputerze wszelkiego rodzaju modyfikacji oraz programów, które wpływają na oszukanie systemu gry, np. nodus, huzuni, xray, wszelkiego rodzaju macro. Przyznanie się do ich posiadania jest równoznaczne z ich używaniem. Zabroniona jest również rozgrywka bez ingerencji gracza (np. kopanie podczas bycia nieobecnym).
5.Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania
Poza tym każdy żałuję po banie
(11-July-2018 11:52:16)ralin7 napisał(a): [ -> ]Regulamin Forum oraz Serwerów
§1 Ogolne zasady:
4.Na serwerze zabrania się posiadania na komputerze wszelkiego rodzaju modyfikacji oraz programów, które wpływają na oszukanie systemu gry, np. nodus, huzuni, xray, wszelkiego rodzaju macro. Przyznanie się do ich posiadania jest równoznaczne z ich używaniem. Zabroniona jest również rozgrywka bez ingerencji gracza (np. kopanie podczas bycia nieobecnym).
5.Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania
Poza tym każdy żałuję po banie
Kopanie afk a stanie afk to według mnie dwie różne rzeczy, w tym drugim przypadku nic nie zyskuję
Ale byłeś AFK przy spawnerach więc to jest rozgrywka bez ingerencji gracza. AFK przy spawnerach = zarobek dla Ciebie
(11-July-2018 12:00:58)ralin7 napisał(a): [ -> ]Ale byłeś AFK przy spawnerach więc to jest rozgrywka bez ingerencji gracza. AFK przy spawnerach = zarobek dla Ciebie
Ze swoimi projekcjami to wiesz gdzie możesz iść, jesli unban to po prostu usunę antyafk albo postawię go z dala od spawnerów żeby był legalny
poza tym czekam na opinię admina
Regulamin korzystania ze stoniarek, farm automatycznych oraz spawnerów.
1. Postanowienia ogólne
8. Zabrania się posiadania oraz używania jakichkolwiek
budowli AntyAFK
2. Korzystanie ze spawnerów oraz farm automatycznych
7. Zabrania się tworzenia budowli umożliwiających
darmowe pozyskiwanie przedmiotów Graczom-
Gościom pozostającym w stanie AFK pod karą
trwałej blokady bądź usunięcia wyspy
(11-July-2018 12:09:50)ralin7 napisał(a): [ -> ]Regulamin korzystania ze stoniarek, farm automatycznych oraz spawnerów.
1. Postanowienia ogólne
8. Zabrania się posiadania oraz używania jakichkolwiek
budowli AntyAFK
(11-July-2018 11:09:05)Kappelusz napisał(a): [ -> ]Dlaczego chcesz dostać unbana: (główny regulamin czytałem jednak nie zauważyłem regulaminu nt. spawnerów).
Czytanie ze zrozumieniem się kłania, napisałem że nie zauważyłem OSOBNEGO tematu o spawnerach, możesz sypać punktami z regulaminu jednak decyzja należy do admina
osobiście myślę perm za tak niską szkodliwość to i tak przesada
Nie pozostaje wiele do napisania gdyż większość punktów regulaminu zostało już tu przywołanych.
Nas Wszystkich obowiązują przepisy dotyczące rozgrywki. Gdybyś był AFK nie w budowli, otrzymał byś maksymalnie bana na 7dni. Ukarany zostałeś zgodnie z regulaminem i było by bardzo nie fair wobec innych, gdyby Twoja kara mimo zrozumienia, została skrócona.
Prośbę po konsultacjach z resztą ekipy ODRZUCAM.