MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: bug na nowym best rpg
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
mam baga na warp portale na 10lvl jest swiontynia i tam 2 osoby poszli na swiontynie ja niewiem klepie sie z pająkami i tepa mnie do swiontyni naduł z 1 os jeszcze i razem 4 os a nieszłem na swiontynie. dostane cos zato mam vip nick kacperooo123 Heart
@topic
1) Wszelkie bugi/pytania związane z BestRPG zgłaszaj w tym dziale --> http://mineserwer.pl/Forum-Problemy-Pytania-Propozycje
2) Osoby, które są niedaleko świątyni na expowisku lvl. 10 zostają automatycznie teleportowane razem z osobami, które postanowiły się tam wybrać. Jeżeli chcesz wyjść z tej świątyni, to wpisz /warp portale lub /spawn
3) Nie jest to bug, a nawet jeśli to byłoby uznawane za błąd w rozgrywce/serwera, to nie oczekuj za każdym razem, że otrzymasz za to jakąś nagrodę. Obowiązkiem użytkownika jest zgłaszanie wszelkich błędów na serwerze, które zobaczy:
Cytat:§4 Obowiązki - Rozgrywka na serwerze

7.Zabrania się wykorzystywania wszelkich błędów w oprogramowaniu serwera lub gry. Jeśli takowe zostaną znalezione należy o tym niezwłocznie powiadomić administrację serwera. Ukrywanie błędów gry przez gracza może dla niego również zakończyć się zbanowaniem konta a nawet jego wyczyszczeniem z wszelkich uprawnień, przedmiotów itp.
ale ten błond to tepnoł mnie jak sie respisz to po lewej stronie była swiontynia a ja byłem tam dzie pajeńczyny prosto i troche w prawo
Dodgy
"dostanę za to vipa"

Przekierowanie