MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Odbanowanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego:chokis05
[b]Jesteś recydywistą?:Tak/Raz
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana: Po 1.Nie ma takiego punktu w reg. Po 2 była to moja własna opinia
[b]Treść Bana:szerzenie fałszywych informacji o serwerze
[b]Osoba banująca:zielon1232
[b]Serwer:mineserwer.pl
Nie ma?
6.Zabrania się narażania serwera lub jego graczy na utratę zaufania poprzez propagowanie treści niezgodnych z prawdą.

Logiczne, że była to Twoja własna opinia, tyle że dzieląc się nią na serwerze, łamiesz regulamin.
Ale żeby od razu banować permamentnie?
Nie ma określonego taryfikatora kar dostępnego dla graczy, tzn. moderator banujący kieruje się indywidualną oceną sytuacji.
Od razu powiedzcie że czuł się zagrożony ;d
Cytat:Po 1.Nie ma takiego punktu w reg.
6.Zabrania się narażania serwera lub jego graczy na utratę zaufania poprzez propagowanie treści niezgodnych z prawdą.
Trzeba było czytać ze zrozumieniem, nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cie z kary którą dostałeś.

Cytat:Po 2 była to moja własna opinia
Dobrze, może i to była Twoja własna "opinia", aczkolwiek nie powinieneś wypisywać takich rzeczy, gdyż to co napisałeś było niezgodne z prawdą.
Zamiast przyjść od razu na forum i napisać prośbę o unbana czy przyjść do mnie na ts na indywidualną rozmowę, to wolałeś wbijać na serwer na multikoncie i dalej wypisywać jakieś bzdety.

Prośbę o UB odrzucam, kara zmniejszona nie będzie.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie