MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: cheater(pelno ich)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
BabciaStenia cheatuje praktycznie zawsze zabija mnie bokiem lub tyłem
proszę o sprawdzenie go/jej Mój nick to Kein
Też podłączam się do prosby, jeden z Wielu cheaterów przez, których gra przestaje być przyjemnoscią :/ !
Tak,masz rację
I po co takie coś piszecie? Pomocnicy i P+ i tak nic nie zrobią. U nich albo dowody albo mają to w d....
WD schodzi na psy przez cheaterów a nikt nie chce ich sprawdzać Sad
Kein mi się wydawało, albo ty też byłeś na liście podejrzanych jak mi dziś gracze donosili (chyba) w każdym razie ja nie chodzę na WD z uwagi na dużą ilość cheaterów a nie chcę banować za pomyłki więc ciężko się tam orientować. Z dobrych wieści to od poniedziałku będzie nowy AC który pomoże wyeliminować cheaterów globalnie (jutro lub dziś testy będą by odpowiednio ustawić plugin by nie zbanować kogoś za pomyłkę). Gdyby to zależało ode mnie byłbym tam ale całego dnia nie zamierzam poświęcić banowaniu bo wam zaszkodziła temperatura, uwierzcie mi każdy ban, kick itd leci w niedzielę w raporcie do Kalisa więc w uj by się tego tam znalazło, dlatego nie jestem tam, bo pracą na WD trzeba się podzielić by nie zwalić wielkiego raportu jako 1 PW. Z uwagi na wakacje mało pomocników jest na serwie, lecz nie oznacza to iż o was zapomnieliśmy. Gdy wróci większość do gry postaramy sięw miarę naszych możliwości i czasu pomóc wam na WD by ograniczyć globalnie cheaterów.

Przypominam POMOCNICY, ADMINISTRACJA I GRACZE TO LUDZIE!, oni też potrzebują wakacji, i my tak samo, każdy z nas ma zawsze jakąś przerwę wakacyjną dla relaksu a nie dla zignorowania uprawnień lub gry czy też i szans do pomocy, zdobycia nowości itd.
(08-August-2015 18:19:53)ironhide napisał(a): [ -> ]Kein mi się wydawało, albo ty też byłeś na liście podejrzanych jak mi dziś gracze donosili (chyba) w każdym razie ja nie chodzę na WD z uwagi na dużą ilość cheaterów a nie chcę banować za pomyłki więc ciężko się tam orientować. Z dobrych wieści to od poniedziałku będzie nowy AC który pomoże wyeliminować cheaterów globalnie (jutro lub dziś testy będą by odpowiednio ustawić plugin by nie zbanować kogoś za pomyłkę). Gdyby to zależało ode mnie byłbym tam ale całego dnia nie zamierzam poświęcić banowaniu bo wam zaszkodziła temperatura, uwierzcie mi każdy ban, kick itd leci w niedzielę w raporcie do Kalisa więc w uj by się tego tam znalazło, dlatego nie jestem tam, bo pracą na WD trzeba się podzielić by nie zwalić wielkiego raportu jako 1 PW. Z uwagi na wakacje mało pomocników jest na serwie, lecz nie oznacza to iż o was zapomnieliśmy. Gdy wróci większość do gry postaramy sięw miarę naszych możliwości i czasu pomóc wam na WD by ograniczyć globalnie cheaterów.

Przypominam POMOCNICY, ADMINISTRACJA I GRACZE TO LUDZIE!, oni też potrzebują wakacji, i my tak samo, każdy z nas ma zawsze jakąś przerwę wakacyjną dla relaksu a nie dla zignorowania uprawnień lub gry czy też i szans do pomocy, zdobycia nowości itd.

Serio! Nie chcesz pomyłek? Gwarantuje ci, że 2/3 graczy na WD Posiada lub posiadało Huzuni tj Kill Aura. Jeżeli udało by ci się dać bana osobie bez huzuni to raczej napisała by to na forum. Uważam, że Pomocnik od tego właśnie jest.

Pozdrawiam
No ok ironhide
Miały być uprawnienia do vanisha, goda itd. wkońcu pomocnik je dostał, po czym plugin je usuną a teraz pomocników zastąpi anti cheat, i dobrze, prędzej czy później któryś by nadużył uprawnień jak to się tutaj już nieraz zdarzało Wink
@iron to może na tę przerwę wakacyjną rangę zabiorą? Polecam zajrzeć na minefox na tryb kit pvp. Co drugi gracz cheatuje. Moje skargi są nie dotknięta już od dłuższego czasu. Dawniej tak nie było. To minefox.pl spadł na psy. Gdy jakiś nowy gracz szuka jakiegoś serwera z pcp i trafia na któryś z waszych serwerów, to już od razu wie, że na nim nie pogra, bo poprostu nie ma warunków z powodu lagów i cheaterów. Teraz forum jest lepsze, od tych serwerów.
JimmyPl mowi prawde.Minefox sie roi od cheaterow a najwiecej ich na:PvP Kits i WD
Stron: 1 2
Przekierowanie