Witam mam dla administracji propozycję na dwa dodatki do gry Wojownicy vs Potwory oto one :
1.Dodatek ten jest przydatny ale można go dodać do gry. Jest to dodatek dzięki któremu można będzie rozróżnić Graczy i Potwory czyli np: Wojownicy mieliby kolor nicku niebieski a potwory czerwony gdy sprawdziłoby się to na klawiszu Tab. Myśle że dodatek przydałby się dlatego iż nie wiadomo kto jest wojownikiem czy potworem podczas gry i zamiast pytania się ;kto żyje?; to można by było sprawdzić to na klawiszu.
2.Jest to komenda /stats uważam że jest ona potrzebna gdyż gracze nie wiedzą ile mają killi. W komendzie /stats znalazłoby się:
LICZBA ZABITYCH POTWORÓW :
LICZBA ZABITYCH WOJOWNIKÓW:
MONETY:
LICZBA BRAKUJĄCYCH MONET DO NASTĘPNEGO POZIOMU:
POZIOM:
Ogólnie to tyle oceniajcie i piszcie czy to dobre dodatki na W vs P
1. Jeśli gracz ma problemy z odróżnieniem Potwora od Gracza/Wojownika, to powinien iść i kupić okulary.
Wiadomo kto jest potworem a kto wojownikiem, na chacie pisze po nicku nazwa moba lub klasy wojownika.
Jedynie to z tym tabem jest ok.
2. Liczba zabitych potworów i wojowników / łącznie, znajduje się na stronie minecraftowo.pl, money /fe, liczba brakujących monet do następnego lvl ? - nie potrzebne jak dla mnie 100 zabić = 1 lvl = 500 $
Ale na upartego xd Można by to dodać te statystyki, ile się zabiło woj. i potw.
Zgadzam się z Camrakorem.
Niepotrzebna taka komenda.
Na neutral
1. Zgadzam się z Camrakorem
2. Myślę, że to przydatna komenda nie każdy jest na tyle ogarnięty by wejść na stronę
(08-August-2015 16:52:53)Camrakor_14 napisał(a): [ -> ]1. Jeśli gracz ma problemy z odróżnieniem Potwora od Gracza/Wojownika, to powinien iść i kupić okulary.
Wiadomo kto jest potworem a kto wojownikiem, na chacie pisze po nicku nazwa moba lub klasy wojownika.
Jedynie to z tym tabem jest ok.
2. Liczba zabitych potworów i wojowników / łącznie, znajduje się na stronie minecraftowo.pl, money /fe, liczba brakujących monet do następnego lvl ? - nie potrzebne jak dla mnie 100 zabić = 1 lvl = 500 $
Ale na upartego xd Można by to dodać te statystyki, ile się zabiło woj. i potw.
Ta ale ja 1lv nabijam z miesiac a gram codziennie :/
A jesli chodzo o 1. to wlasnie chodzilo mi o klawisz tab aby wojownicy mieli nick niebieski a potwory czerrwony.
Ta druga komenda mogła by się przydać początkującym którzy nie wiedzą jak sprawdzić statystyki, ale ta
pierwsza kompletnie nie potrzebna :/
Sorry, ta pierwsza to nie komenda

Robienie statów w komendzie wykasowałoby lvle alb też i dolary zdobyte w grze, dla mnie to jest bez sensu jak powiedzmy np. dziś by to wprowadzono, ktoś ma jakieś 29,5k, prawie zdobył następny lvl a tu hop siup upragde wgrany i nie ma kasy, oraz lvli na które się męczył i zapracował. Dodatek ze statystykami uważam za zbędny i nieprzemyślany (z powodu wyzerowania bo nie ma innego wyjścia by to zrobić).
Co do tych nicków jestem neutral, bo fakt przyda się sprawdzić kto jeszcze żyje bo nie każdy odzywa się na chacie a gracze celowo się chowają przed wrogiem w ukrytych miejscach, by przeżyć i liczyć na zwód losu, że wygrają skoro te "punkty punkty" im nic nie dają a przez zabójstwa potem zarabiają i lepsi są tam w PvP niż jako normalne nooby. W grze przetrwać i wygrać honorowo jest przez walkę a nie tchórzostwo, zarabiamy przy walce przypominam (100 zabić = lvl [czyli 500$]).
Wg mnie zanim coś napiszesz, zastanów się jakie mogą być tego skutki, to jest 1 rzecz której m można się nauczyć wypisując takie wątki.
Bylem na neutral a teraz na Nie Nie po odpowiedzi irona z ta komenda.
445lvl i wszystko stracic

Oczywiscie ze 0lvl-e beda na tak.
Jestem na tak, jeżeli chodzi o pierwszy pomysł. Drugi na nie. Zbędny.