Witam miałem już to zaproponować bardzo dawno temu.. Na pewno urozmaici to rozgrywkę jeśli wejdzie w życie na serwerze.. Mianowicie o co chodzi jak sama nazwa wskazuję pvp na mapach.. Najlepiej gdy pvp na mapach pojawiło by się już od mapy na 50 poziom. Oczywiście bez możliwości utraty itemów bo to akurat popsuło by rozgrywkę a nie ją urozmaiciło.. No i cóż to by było na tyle jeśli chodzi o te propozycję. czekam na odzew z niecierpliwością. HeX.
Zrób ankiete i pytaj graczy, nie widzę w tym jakiegoś specjalnego sensu prócz uprzykrzania życia innym graczom o niższych poziomach przez tych na wyższych, dlatego sam jestem na nie.
No to zrobiłem ankiete za parę dni zobaczymy jakiego zdania sa ludzie

W mojej opinii jest to zły pomysł. Załóżmy że na exp 50 właśnie ktoś awansował. Na spawnie/mapie/gdziekolwiek będzie stał ktoś z 70lvl i zabijał każdego kto się pojawi. Ot takie urozmaicenie dla niego rozgrywki. Świeży 50lvl nie będzie miał żadnych szans rozwinąć postaci/zdobyć lvl, ponieważ ktoś będzie go ciągle zabijał.
O ile na GTA było to normalne (zabójstwa w bankach) i tłumaczone tym, że taki jest klimat gta, to już na RPG kompletnie nie pasuje.
Od pvp powinna być tylko arena, a nie otwarta mapa
Cytat:Oczywiście bez możliwości utraty itemów bo to akurat popsuło by rozgrywkę a nie ją urozmaiciło
Żadne urozmaicenie, tylko uprzykrzenie życia niższym lvl.