MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] redve
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: redve
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: bo został przydzielony niesłusznie, za same treści na chacie (nie obraźliwe a jedynie wyjaśnianie dziwnej cenzury z policjantem) dostałem permabana
Treść Bana: do wyjaśnienia na ts3 (zjarana karta dźwiękowa, 0 pisania na msg czy ostrzeżeń/kicków czy zaproszeń przed banem)
Osoba banująca: nina85
Serwer: mineserwer.pl

permaban za dopytywanie czemu jest cenzura za słownikowe określenia a nie ma za prawa autorskie do nicku, gj
PS. zjarana karta czyli nie obsługuje mikrofonu ani nic nie słysze
w treści bana masz napisane ''do wyjaśnienia na ts3''. odrzucam tą prośbę o UB.
(07-July-2018 23:38:03)nina85 napisał(a): [ -> ]w treści bana masz napisane ''do wyjaśnienia na ts3''. odrzucam tą prośbę o UB.

i wszedłem na ts3, niestety nie przyjmujesz do wiadomości że mój komputer w obecnej chwili nie obsługuje żadnego dźwięku a nie mogę bez żadnych praw pisać na ts czy pokować, po drugie dawanie permabana żeby coś napisać to nie najszybsza forma komunikacji/prośby/rozkazu. i w zasadzie w moim wypadku uniemożliwia mi to wszelki kontakt z tobą
Wchodząc na Ts3 wchodzisz na Centrum Pomocy Minecraft - > Mineserwer po nadaniu tobie talk powera [nawet bez niego] możesz pisać na chacie więc w czym w problem?
(08-July-2018 12:41:14)McTrawaPl napisał(a): [ -> ]Wchodząc na Ts3 wchodzisz na Centrum Pomocy Minecraft - > Mineserwer po nadaniu tobie talk powera [nawet bez niego] możesz pisać na chacie więc w czym w problem?

w tym że nie dostałem takowego i nie mogłem pisać, nawet proponowałem przez zmiane nicku wbicie na publiczny ale i tak nie mogłem pisać, mogę wejść jeszcze raz jak ma was to zbawić
Witam,

Sprawa została wyjaśniona na TS3, a powód bana po konsultacji z innymi osobami z administracji zmieniony za Podteksty Seksualne.
Jeżeli dalej się z tym nie zgadzasz i chcesz porozmawiać na ten temat zapraszam na Ts3 - Mineserwer.pl Kanał: Centrum Pomocy Mineserwer

Prośbę o UB - Odrzucam

Pozdrawiam Afrapul
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie