MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Cheaterzy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam
Ostatnio straszanie denerwuje mnie to, że jest coraz więcej cheaterów na WD! Czy na tym serwerze niema już pomocników?! Według mnie pomocnicy powinni o wiele więcej być na WD. Teraz nawet gdy masz Miecz Dusz i Róg Mocy nic ci to nie da. Bo po prostu jakies "dziecko" z Huzuni będzie brać Cię z Aury! Proszę abyscie cos z tym w końcu zrobili!

Pozdrawiam Smile
ErlowskiPL
Dziś i jutro mają być testowane nowe zabezpieczenia zobaczymy czy haxow będzie mniej. Co do pomo fakt mogli by się bardziej wysilić ale są wakacje wielu wyjechało.
Ciekawe czy ten nowy antycheat będzie działał szkoda że wyjechałem mógłbym uczestniczyć w testach.
ErlPL jak widzisz że ktoś ma aure poprostu go nagrajBig Grin
Wiem ale to nie jest łatwe nagrywać każdą runde (gram około 3-4 godziny dziennie)
Kto tu mówi o całych rundach...
Wystarczy że pójdziesz na jednego cheatera - jeśli uważasz że nim jest, klepa, nagrasz go, jeśli widać podejrzane ruchy to ban.
@UP ale jak masz wiedzieć kiedy zrobi ten "ruch" jak nie zdąży chyba w tym czasie on włączyć nagrywania kiedy on cheatuje.
trudno
SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]
[Obrazek: logomineserwert2.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie