07-July-2018, 13:48:44
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego: _Smitten_
[b]Czy jesteś recydywistą?: Odsyłam do linku.
http://mineserwer.pl/bany/history.php?uu...&from=bany
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana: Bo jest on niesłuszny.
[b]Treść Bana: 'obraza administracji' + szerzenie falszywych info na tmat adm.
[b]Osoba banująca: zielon1232
[b]Serwer: MINESERWER.PL <3
Na wstępie chciałbym wtrącić, że 2 ostatnie bany od "zielonek1232" są dosyć intrygujące.
Na początku odwołam się do bana pt. "Szerzenie falszywych informacji o administracji".
Tutaj chce żeby wyjaśnił mi to sam Arcymistrz Zielonek1232, ale pierw przedstawie swój punkt widzenia.
Napisałem, że zielon i pare innych administatorów nie reagują na komendę /helpop (co jest oczywiscie dostępne w logach), i nie zgadzam się, aby to było jakimś fałszem.
Jeśli będzie trzeba mogę poprosić parę osób o potwierdzenie. Jesli da sie sprawdzić jakoś to w godzinach mniej-wiecej 12-16 ja i kilka osób zgłaszaliśmy bodajże Nodlesika, a dzień przed TheDiaxikPL - nick w takim stylu. - Brak reakcji.
Teraz czas na wisienkę na torcie - "obraza administracji"
Tutaj wydarzyła się rzecz niemal nieprawdopodobna, gdyż otrzymałem bana za "o 7 bolesci wlazl" - kto 7 bolesci? Czy napisalem admin? [edit]
Pytam się, skąd wpadło mu do głowy, że akurat to było skierowane do niego.
Ale wg Ciebie to musiało być skierowane do Twojej osoby, ale co się będę kłócił, no tak moje słowo przeciwko Twojemu.
Zielon, muszę Ci uświadomić, że nie jestes pępkiem świata, i nie każda wiadomość jest skierowana do Ciebie.
Załóżmy, że to było skierowane do zielonka1232 - czy nazwanie kogoś niekompetentnym jest złe?
Jesli napisze, że ktoś nie ma klasyfikacji to dostanę bana? Nawiążę do dawnej sytuacji helpera __SZAMANA__.
Na trybie PVP CLASSIC wybuchła "wojna", i gdy gracz Spanky1337/ShadowBlade (już
nie pamiętam, który z nich to napisał) napisał, że na serwerze są puste hity,
Michał odpisał mu "Jak twoja głowa". Przy tym zdarzeniu dostępny był Patryk Zaborek, który nie zareagował, i dalej prowadził
z nami dyskusję. Pytam się, czy za "jak twoja głowa" nie powinien zostać ukarany? Mówiąc w prost
nazwał go debilem. Z jakiej racji dostałem bana za "o wlazł 7 boleści"?
Proszę nie zamykać tego wątku, chcę poprowadzić dyskusję.
[b]Czy jesteś recydywistą?: Odsyłam do linku.
http://mineserwer.pl/bany/history.php?uu...&from=bany
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana: Bo jest on niesłuszny.
[b]Treść Bana: 'obraza administracji' + szerzenie falszywych info na tmat adm.
[b]Osoba banująca: zielon1232
[b]Serwer: MINESERWER.PL <3
Na wstępie chciałbym wtrącić, że 2 ostatnie bany od "zielonek1232" są dosyć intrygujące.
Na początku odwołam się do bana pt. "Szerzenie falszywych informacji o administracji".
Tutaj chce żeby wyjaśnił mi to sam Arcymistrz Zielonek1232, ale pierw przedstawie swój punkt widzenia.
Napisałem, że zielon i pare innych administatorów nie reagują na komendę /helpop (co jest oczywiscie dostępne w logach), i nie zgadzam się, aby to było jakimś fałszem.
Jeśli będzie trzeba mogę poprosić parę osób o potwierdzenie. Jesli da sie sprawdzić jakoś to w godzinach mniej-wiecej 12-16 ja i kilka osób zgłaszaliśmy bodajże Nodlesika, a dzień przed TheDiaxikPL - nick w takim stylu. - Brak reakcji.
Teraz czas na wisienkę na torcie - "obraza administracji"
Tutaj wydarzyła się rzecz niemal nieprawdopodobna, gdyż otrzymałem bana za "o 7 bolesci wlazl" - kto 7 bolesci? Czy napisalem admin? [edit]
Pytam się, skąd wpadło mu do głowy, że akurat to było skierowane do niego.
Ale wg Ciebie to musiało być skierowane do Twojej osoby, ale co się będę kłócił, no tak moje słowo przeciwko Twojemu.
Zielon, muszę Ci uświadomić, że nie jestes pępkiem świata, i nie każda wiadomość jest skierowana do Ciebie.
Załóżmy, że to było skierowane do zielonka1232 - czy nazwanie kogoś niekompetentnym jest złe?
Jesli napisze, że ktoś nie ma klasyfikacji to dostanę bana? Nawiążę do dawnej sytuacji helpera __SZAMANA__.
Na trybie PVP CLASSIC wybuchła "wojna", i gdy gracz Spanky1337/ShadowBlade (już
nie pamiętam, który z nich to napisał) napisał, że na serwerze są puste hity,
Michał odpisał mu "Jak twoja głowa". Przy tym zdarzeniu dostępny był Patryk Zaborek, który nie zareagował, i dalej prowadził
z nami dyskusję. Pytam się, czy za "jak twoja głowa" nie powinien zostać ukarany? Mówiąc w prost
nazwał go debilem. Z jakiej racji dostałem bana za "o wlazł 7 boleści"?