MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Odbanowanie [Unban] BooNss na forum
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego: BooNss
[b]Jest recydywistą ?: Nie (on tak mówi Tongue)
[b]Dlaczego chce dostać unbana: Ponieważ dostał bana za multi konto Chocolate123
[b]Treść Bana: Za multikonto Chocolate123
[b]Osoba banująca: Nie pisze kto banował
[b]Serwer: To jest forum mineserwer Wink
Jakby ktoś nie wiedział to BooNss jest moim bratem Smile
Nie rozumiem dlaczego Puns (BooNss) ma bana na forum, nikt bez weryfikacji nie powinien banować drugiej osoby.

Znam Punsa i Czoka, moge zapewnić że to są dwie różne osoby, z resztą nie tylko ja bo jest sporo graczy którzy znają zarówno Punsa jak i Czokleta i ten ban jest bezpodstawny że ma multi konto bo tak nie jest. Powinien otrzymać unbana na forum.
BooNss nie powinnien dostać bana, ponieważ Chocolate123 i BooNss to dwie różne osoby, znam ich dosyć długo i mogę potwierdzić że żaden nie ma multikonta. Smile Tongue
Ten ban był tak dawno, że nie mogę znaleźć na odwołanie się od bana ma się 7 dni, a nie, nie wiadomo ile... tyle stron banów już przewinąłem i nie mogę znaleźć co jedyne mogę powiedzieć dostał bana z powodem: Multikonto chocolate123 a kiedy on jego dostał tego nie wiem widzę jedynie powód... Poza tym to osoba zbanowana ma napisać prośbę o UB, a nie adwokat.
Jak ma napisać skoro ma bana na forum?
Robi multi konto i pisze prośbę o unbana, a tak jak wcześniej napisałem 7 dni minęło na odwołanie... Przewinąłem 50% banów z forum i go nie znalazłem jak go dostał w tamtym roku to widzę, że szybko się obudził
Tego nie rozumiem, ma bana za multikonto, którego nie miał, ale musi zrobić kolejne żeby móc napisać o odbanowanie? To by wyszło na to samo.
Już nie patrząc na to, że to nie on napisał prośbę o UB to 7 dni na odwołanie się minęło i to pewnie dość dawno.
Pomijając to że minął tydzien (nawet tego nie mógł sprawdzić kiedy dostał bana) to jeszcze istnieje takie coś jak IP i bym był tak szczerze idiotą skoro bym kupił laptop tylko dla multikonta
Nakłada się pytanie z mojej strony to dlaczego po tak długim czasie prośba o UB została napisana? Skoro to było konto twojego brata i korzystaliście z jednego IP to waszym obowiązkiem było to zgłosić:

2.Użytkownik ma możliwość zarejestrowania jednego konta na 1 adres IP, jeśli na jednym łączu gra więcej niż jedna osoba użytkownik winien bezwzględnie zgłosić ten fakt administratorowi forum w celu uniknięcia blokady wszelkich jego kont. W przypadku wykrycia multikont administracja zbanuje każde z nich, w przypadku tworzenia kolejnych, konta na serwerze również będą mogły zostać zbanowane!
Stron: 1 2
Przekierowanie