Nazwa użytkownika zbanowanego: _ElitePwn_
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Uważam że dostałem za wyskoką karę jak za napisanie "jot pe" na chacie i dostanie za to perm bana. Nie było to skierowane do administracji i powinno się to skonczyć na ostrzeżeniu albo tempbanie.
Treść Bana: obraza administracji
Osoba banująca: ZaborRaper
Serwer: Minecraftowo.pl
Jak powszechnie wiadomo za obraze administratora dostaje się bana permamentnego. Nie ma też wątpliwosci co znaczy fonetyczny zapis jot pe. Na serwerze gdzie administracja posiada rangi "Policjanta" jest to traktowane jako obraza moderacji serwera.
Dobrze. Podkreślę że to było skierowane do administracji a to niestety team do którego należę i odpisałem zamiast na priv to na global chacie. A za samo "jot pe" to nie powinno być brane pod uwagę . A jeżeli masz tak duże ego i jak ktoś wystarczy napiszę coś co ci się nie podoba i od razu banujesz to powinieneś pomyśleć zanim to zrobisz. Bo nie wszystko jest kierowane w waszą stronę. A ja wnioskuję o UNBANA. To za słaby argument na permbana jak nawet nie byłeś pewny ze to było skierowane do ciebie .
Ten skrót jest uznawany za ogólną obrazę administracji i tutaj nie ma dyskusji co miałeś namyśli i do kogo to kierowałeś sam fakt tego skrótu ma znaczenie.
Równie dobrze jak ktoś napisze inny skrót możesz pomyśleć że cię obraża i znów dać bana za coś takiego. Za
Nie wiem na jakiej podstawie sugerujesz nie byłem czegoś pewnie.
Owszem byłem pewny ze to było skierowane do mnie.
Bez znaczenia jest tu moje ego bo na kazdym serwerze z sieci za taki tekst dostaniesz bana PERMAMENTNEGO.
A co do chatów, no cóż za błędy sie płaci.
Dodam że to nie ja mam argumentować cokolwiek więc tekst, że coś jest słabym argumentem z mojej strony jest co najmniej śmieszny.
Twoje argumenty o skrótach nie mają sensu, ten za który dostałeś bana jest bezdyskusyjnie obraźliwy wobec administracji.