Nazwa użytkownika zbanowanego: Mefisto720
Jesteś recydywistą?: Tak, ale przez pomyłkę
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chcę dostać unbana, ponieważ raz mnie poniosło. Normalnie gracze dostają mute, ja dostałem bana na zawsze.
Ludzie... Bądźmy konsekwentni w swych działaniach....
Treść Bana: notoryczne wulgaryzmy/wyzywanie innych
Osoba banująca: laska660
Serwer: Minefox.pl
Normalnie gracze dostają mute i przestają.
Jak widać po tresci bana ciebie nic to nie nauczyło, a notoryczne obrazy graczy i wulgaryzmy musiały zakończyć się w końcu banem permamentnym.
Co znaczy że jestes recydywistą "przez pomyłkę"
Przez pomyłkę bana nie dostałeś. Jeśli chodzi o wulgaryzmy, to na samo słowo zaczynające się na "Kur" masz 7 stron w logach. Dodatkowo nadmiernie obrażasz graczy.
Do odrzucenia.
Pozdrawiam

Cytat:Ludzie... Bądźmy konsekwentni w swych działaniach....
To chyba ty powinieneś być konsekwentny... Skoro notorycznie przeklinałeś/wyzywałeś ludzi to chyba logiczne, że wypadałoby coś zmienić a nie powtarzać historyjkę na okrągło ile wlezie.
Jak dla mnie moderatorka postąpiła konsekwentnie a ty wręcz przeciwnie.
Cytat:Normalnie gracze dostają mute, ja dostałem bana na zawsze.
Bany też dostają... marna mi wymówka... Pytasz czemu perma dostałeś, a odpowiedź jest bardzo prosta i sama powinna ci się nasunąć. Skoro notorycznie ktoś łamie regulamin mimo upomnień administracji to takiego delikwenta trzeba w końcu pożegnać i powiedzieć mu wprost "sorry ale nie przepuszczamy dalej tak koszmarnych recydywistów". Twój przypadek poza tym nie był jedynym w całej historii sieci, więc tutaj jak przypuszczam osoba banująca skorzystała z doświadczeń wcześniejszych moderatorów.
Prośbę o UB odrzucam na prośbę powyższego wpisu moderatorki. Powód bana mówi sam za siebie, dodatkowo jak sądzisz że recydywistą można być przez pomyłkę to naprawdę musisz być strasznie zdesperowany próbą wymigania się od bana... Albo ktoś jest recydywistą albo nim nie jest i tyle w temacie.
Jak ci się coś dalej nie podoba to zapraszam na TS (TeamSpeaku) do wyjaśnienia sprawy z moderatorami serwera.