MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Unban TS3 [To są po prostu żarty :D]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego:KennyS
Jesteś recydywistą?:Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana:Ponieważ pomocnik zbanował mnie z zawiści oraz próbował mnie oszukać
Treść Bana:Nagrywanie bez zgody na TS
Osoba banująca: ESB S p i n n i n g ®"
Serwer: TeamSpeak3

Pomocnik mnie zbanował mimo iż widział że nic nie nagrywam, żałosny powód bana jak i sam pomocnik. Prosiłbym o usunięcie takich osób z administracji;p
Tak?
<00:19:44> "KennyS": dobrze wszystko nagrywam
Masz jakiś dowód że rzeczywiście nagrywałem, jakoś nick nie świecił mi się na czerwono. Zbanowałeś mnie bez dowodów, pozdrawiam i proszę o degrada dla tak opryskliwej osoby.
Opryskliwą osobą to jesteś tu ty... za twoje chamstwo i arogancje, którą pokazałeś na TS dostałeś bardzo dobrą karę. Ban jest jak najbardziej słuszny.

"§1.15. Na serwerze w strefie kanałów publicznych zakazuje się nagrywania wszelkich rozmów. Wyjątkiem jest pozwolenie Query."
Odnośnie skarg na osoby z administracji (o których pisałeś w poście o UB) na naszych serwerach należy się zgłaszać w tej sprawie do Opiekuna Administracji na Team Speak-u. Ta osoba jest odpowiedzialna za sprawy osobowe i z nią omawia się takie kwestie.
Nick na TS: Spinning,
Można też w takich sprawach pisać PW na forum do: http://mineserwer.pl/User-Spinning

Pozdrawiam
Spinning

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie