MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Nowa ranga
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
hejka to znowu ja i to mój 2 pomysł na rangę.
Tym razem oferuje coś innego: Budowniczego
Dostawałbyś stack cobla stack drewna stack ziemi
dodatkowo drewniany miecz enchant niezniszczalność 1 kilof drewniany i drewnianą siekiere.
Wymyśliłem tą rangę ponieważ jak gram na mapie KrolestwoV2/Krolestwo to zawsze przez środek buduje się mosty(no bo co chodzić na około) no i trzeba 50 milionów razy zasuwać w te i z powrotem bo brakuje drewna i trzeba narąbać więc przemyślcie mój pomysł
Ranga kosztowała by 6 k
Z góry dziękuje Big Grin
Na nie. Gdyby Banan lub Kali chcieliby widzieć coś takiego na swoich serwerach, już dawno na pewno by to wprowadzili. Klasa zbędna.
Klasa niepotrzebna, a zresztą stack drewna to troche dużo Confused . Kupowanie jej byłoby stratą pieniędzy Undecided
Od budowania jest także Pomocnik + ale, na stworzenie rangi nie potrzeba tak dużo czasu. Na neutral.
LUDZIE! chcecie tylko nowe klasy jak większość nie ma nawet 1 odblokowanej tylko wojownika ciągle mają! na N.I.E!
Możecie pisać ile chcecie że większość nie ma nawet 1 klasy, ale i tak za tydzień lub dwa pojawi sie nowy wątek z propozycją nowej rangi Confused
Na nie, iron mówi rację, i klasa zbyt dobra.
Klasa nie tyle co nie potrzebna ale przesadzona... Osoba ktora sie respi np atakuja zamek to moze odrazu zabudowac caly zamek bo na od obsrania drewna.
Na nie,powody u irona...
Daj diaxa!To nic nie kosztuje!
odrzucam pomysł.
Przekierowanie