MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] ola226
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: ola226
Jesteś recydywistą?: Nie,to mój pierwszy ban na tym serwerze.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ kocham ten serwer,gram na nim od ponad pięciu lat.Zrozumiałam,że to co zrobiłam było złe.Nigdy to się już nie powtórzy!Dotąd zachowywałam się jak trzeba,pomagałam graczom.Uważam,że zasługuję na drugą szansę.Nie zawiodę was!
Treść Bana: Podteksty seksualne
Osoba banująca: zielon1232
Serwer: mineserwer.pl
Proszę o uzupełnienie wzoru prośby o unbana.
(26-June-2018 16:47:22)anonim1 napisał(a): [ -> ]Proszę o uzupełnienie wzoru prośby o unbana.
gotowe
Powiem, tak każdy myśli po banie to raz, a dwa "Dotąd zachowywałam się jak trzeba,pomagałam graczom.Uważam,że zasługuję na drugą szansę.Nie zawiodę was!" Tak? Chyba nie muszę przypominać jak zachowywałaś się wcześniej przed dostaniem tego bana... Prowokowałaś m.in Asiaaa i zachowywałaś się chamsko. "Jesteś recydywistą?: Nie,to mój pierwszy ban na tym serwerze." znowu kłamiesz http://mineserwer.pl/bany/history.php?uu...&from=bany Zaczynasz się robić milutka tak jakby nic się nie stało, a przed banem to nie chce mi się już nawet komentować.
Może i to było złe ale uważam,że zasługuję na drugą szansę.Sporo graczy na Jailu potwierdzi pomoc z mojej strony.Zależy mi na tym koncie i nie umiem się pogodzić z jego utratą.Nie umiem inaczej was przekonac.Po prostu mi strasznie zależy.Zrozumiałam później,że źle zrobiłam lecz ze strony polcji pisanie ola226 ogarnij się nie było fajne,sugerujecie iż nie można żartować ze znajomymi na serwerze.

Uważam,że jeśli dacie mi unbana pokażę się jeszcze z lepszej strony Smile.Jestem typem człowieka co łatwo nie odpuszcza dziękuję za uwagę.
Po pierwsze nie był to Twój pierwszy wybryk, trzeba było myśleć zaraz po pierwszej karze a nie teraz. Po drugie kłamiesz że nie jesteś recydiwstką.
Administracja upomina m.in nakładając kary, a ty jesteś recydywistką więc na napisanie "uspokój się" było by bezcelowe zwłaszcza, że nas masz w najwyższym poważaniu łamanie regulaminu,a żartowanie ze znajomymi to dwie różne rzeczy i jedyne co zrobię to:

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie