25-June-2018, 15:16:56
Nazwa użytkownika zbanowanego: Fabian3321
Jesteś recydywistą?: Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Dlaczego dostałem bana nic nie miałem:@Ludzie dalczego co ja zrobiłem nie miałe m żadnych haxów a z a to dostałem bana za haxy.Biłem się z gosciem na pvp a on znał admina i co za to bana dostaje to jest szczyt wszytkiego

co to ma byc dostaje bana za killaure której nie miałem albo za szybkoe pływanie w wodzie bo miałem enchant na butach głębinowy wędrowiec 3 nawet eq mi nie sprawdzili tylko ban odrazu i nic nawet żadnego sprawdzania jeżeli ja dalej będe miał tego bana prosze podać mi skype właściciela bo to jest skandal co tu się dzieje.To że ktoś jest słaby na pvp to nie moja wina dalczego ja mam cierpieć bo ktoś słabo sprawdza.Mozecie mnie sprawdzic pokaze wszystko co mam na kompie bo ja haxów nie miałem ludzie na listość boską za co ja mam tego bana
:@Proszę o kontakt na skype z adminem albo włąścicielem.Tryb easyhc
Treść Bana: jesteś zbanowany od 25-06-2018 Powód : Wspomagacze
Osoba banująca: laska660
Serwer: MineFox.pl
PlasticBoy odrazu ban bez sprawdzania i bez możliwości pogadania przez skype
Jesteś recydywistą?: Tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Dlaczego dostałem bana nic nie miałem:@Ludzie dalczego co ja zrobiłem nie miałe m żadnych haxów a z a to dostałem bana za haxy.Biłem się z gosciem na pvp a on znał admina i co za to bana dostaje to jest szczyt wszytkiego

Treść Bana: jesteś zbanowany od 25-06-2018 Powód : Wspomagacze
Osoba banująca: laska660
Serwer: MineFox.pl
PlasticBoy odrazu ban bez sprawdzania i bez możliwości pogadania przez skype