Mam problem otóż nagrywam Frapsem cheaterow i nagrywa mi tylko 0:30 sekund możecie jakos pomoc ? Kto odpowie nagram z nim odcinek

lub nagrodzę monetami na wd
@ReFresh wypowie sie ktos ?
Wejdź w zakładkę 99 FPS i tam masz Stop benchmark after daj 9999999999999 sec.
Zdaje mi się że tak to się robiło jeśli nie to sprawdź Poradniki na YT - maiłem też ten problem jak dobrze pamiętam

Ale wyłącza ci się po 30 s, to znaczy, że te FPS zmieniają się na żółte? Jak masz np. przycisk, czym zacyznasz nagrywanie (ja mam -) To kliknij ponownie na to, mówie Ci, zadziała! A jak nie, to wyłącz i włącz nagrywanie od nowa, i jakoś posklejaj te filmy w kupe w Sony Vegas lub tam coś innego ^^
Thx

Zobaczę w Poniedziałek xd
@Up przez 30 sekund jest czerwone i potem złote

(06-August-2015 18:27:16)Mary6589 napisał(a): [ -> ]Ale wyłącza ci się po 30 s, to znaczy, że te FPS zmieniają się na żółte? Jak masz np. przycisk, czym zacyznasz nagrywanie (ja mam -) To kliknij ponownie na to, mówie Ci, zadziała! A jak nie, to wyłącz i włącz nagrywanie od nowa, i jakoś posklejaj te filmy w kupe w Sony Vegas lub tam coś innego ^^
Komu będzie się chciało sklejać filmy? ...
Btw. Sony Vegas jest płatny

Może nagrywasz demo czy coś takiego, ono po 30 sekundach wyłącza nagrywanie. Pełna wersja jest płatna, ale w internecie możesz łatwo znaleźć za darmo, a jak masz pełną wersje, to to co napisał g3g3r powinno zadziałać

Podacie linka do pełnej wersji ?
(07-August-2015 09:02:04)Koksu449* napisał(a): [ -> ]Podacie linka do pełnej wersji ?
Fraps jest płatny, wiec musisz go zakupić aby był "Pełny"
To KalisPro czym nagrywasz odcinki?
Możesz nagrywać bandicamem, jest darmowy i nie zżera fps'ów w przeciwieństwie do frapsa, jego używa się przeważnie do wysokiej jakości filmów hd.
Action też jest dobry tylko że płatny ale producent daje 30 dni dla testowania go.
Ale możesz też wyłapać moment w którym cituh się do ciebie zbliża i szybko włączy frapsa.