MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Prośba o naprawe buga
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam pisze ten post z prośbą o naprawę buga gdzie wiezień (Rhasovskyy ucieka takim sposobem) podczas złapania i odwożenia do więzienia może wsiąść do auta i uciec od złapania oraz zwiększyć kare gdzie gracz loga w czasie odwożenia do więzienia (moja propozycja to 1000$ oraz/lub nagroda dla policjanta taka jak by został złapany)

Dziękuje za przeczytanie i pozdrawiam

rozwiązanie moje jest takie: zakaz ruchu jakiegokolwiek tylko pisanie na chacie
"rozwiązanie moje jest takie: zakaz ruchu jakiegokolwiek tylko pisanie na chacie" - Chyba tak sie nie da zawsze gracze mogli jakos przekrecac kamera a jesli da to poprostu szkoda zachodu ktos podstawi mu auto pod nos i szybko wsiadzie

Auta przydalo by sie tak Zablokowac by nie bylo takiego czegos.

Kara za Loganie 1000$? Nie rozsmieszaj mnie, za duza. powinno sie dostawac taka sama ilosc kasy jaka otrzymuje policjant gdy odprowadzi do wiezienia przestepce. takim sposobem jak ktos lognie to nic nie tracisz < tylko jest zysk jak by poprostu nie logal xd
Właśnie chodziło mi o to by gracz który jest złapany nie mógł używać samochodów ale mógł pisać na chacie
twój pomysł teraz jest dobry i w sumie chyba najlepszy bo nie będzie różnicy czy lognie czy da się odprowadzić
@up Moze i tak ale zauwazylem po twojej uwadze cos ciekawego, Podczas Bycia zakutym powinno byc ze wgl Nie mozna uzywac zadnych przedmiotow co by oddawalo realizm i rozwiazalo by ten problem.
naprawione.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie