MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja na update
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Wraz z kolegą wpadliśmy na pomysł na update. Polegałby on na tym, że powstałby nowy bank. Byłby on niezwykle trudny, nawet dla graczy z najlepszym sprzętem.
Pomysł jest następujący : Codziennie o godzinie powiedzmy 18. odbywałby się specjalny konwój do nowego banku. Nagroda za niego byłaby dużo wyższa niż w przypadku zwykłego odpowiednika. Jest jednak haczyk. Nawet najlepsi gracze mieliby problem z obrabowaniem go, dzięki temu na trybie będzie musiała nawiązać się współpraca między graczami, co moim zdaniem jest na +. Mam nadzieję, że Banan rozważy mój pomysł Big Grin

Tyle ode mnie, dziękuję za przeczytanie Big Grin
A gdzie tu propozycja? powielasz już to co zrobiłem, nie zbudowałeś nawet mapy? ;s
Chyba Przedstawianie {Dobrej} Propozycji powinno miec:
-Przygotowany Jakis Projekt/Mapa/Plugin <zalezy od Propozycji
-Plan Jak to bedzie wygladac
-Nie zaburzac balansu gry po dodaniu
ja mógłbym zrobić ten bank.
ale by ktoś z administracji musial skopiować mi bank centralny. Przerobił by go na trudniejszy Smile
Pomysł doskonały lecz raczej wolałbym aby nastąpiła już nowa edycja trybu Brutal ponieważ dawno nie było żadnych zmian na trybie ...
Siemian Ian naprawdę? Myślisz że nowa edycja wszystko naprawi ta nie trwa nawet rok to by prędzej robiło ten tryb niż zachęciło nowych graczy
Przekierowanie