Dzień dobry , chciałbym napisać skargę . Z jakiego powodu już tłumacze ; chciałem wystawić na aukcje lodowy pocisk pierwszego poziomu na 5 level , po wystawieniu przedmiotu nie było go na aukcji , ani na poczcie nie było pieniędzy . Nie wypadł mi z ekwipunku ponieważ była ta opcja zablokowana , liczę na wyjaśnienie tego błędu , bo kiedyś ktoś może wystawić coś cennego i stanie się to samo .
pewnie wstawiles jakis przecinek geniuszu bo sprzedany przez ciebie przedmiot poszedl za 19$.
Billak: 19.0$
wiec kase za ostatnia transakcje dostales i nie bylo tu zadnego bledu.
To dlaczego nie dostałem informacji na poczcie ? Zaraz po wystawieniu przedmiotu kolega się zalogował na swoją postać a przedmiotu nie było , potem gdy sprawdziłem oferty również go nie było ale na poczcie też 0 . Chyba że przedmioty tanio sprzedane lądują od razu na kąto a nie pocztę to by wszystko wyjaśniło jeśli tak to mam rozumieć . Chciałem ten kamień kumplowi oddać za prawie darmo szkoda . Przepraszam za zajęcie czasu . Powodzenia z Epickimi Bossami xd .
Od grubych miesiecy nie ma zadnych informacji na poczcie, kasa bezposrednio trafia do konta po sprzedaży, niezależnie od ceny.
Dzięki za wyjaśnienie ta informacja przyda się na przyszłość . Czekam na live z RPG. XĎ
Dzięki za wyjaśnienie ta informacja przyda się na przyszłość .... Czekam na live z RPG. XĎ
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!