MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] KapitanZSRR
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: KapitanZSRR
Czy jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: ponieważ w mojej wiadomości nie było żadnego podteksu seksualnego
Treść Bana: podteksty seksualne
Osoba banująca: zielon1232
Serwer: Mineserwer

Npisałem pewnemu chamowi, który mnie obraził komunikatem "ssij K***" ,że ssać to zaraz będzie mógł lufę PPSH-41 (taki pistolet maszynowy)

Więc ja poprostu nie wiem gdzie tu był podtekst seksualny jak pisałem o broni, która zabijała żołnierzy nazistowskich.

Oczywiście jeśli tu jest podtekst a staram się jak mogę żeby nie pisać podtekstów seksualnych to bardzo przepraszam i żałuję.
Db, db... Każdy wie o co chodziło Wink

PS. Skoro twierdzisz, że napisałeś coś związanego z nazizmem, więc tym bardziej ban słuszny Wink
w tym "podtekście" chodziło mi o broń. Następnie wyjaśniłem już na forum do czego ta broń służyła nie pojawiła się żadna wiadomość na czacie serwera dotycząca nazizmu. I nie chodziło o to co niby każdy wie... Napisał mi "ssij kur**" i co i nic to odpowiedziałem mu w ten sposób, za który mam bana. No co zrobię nic... Czasu nie cofnę tylko pozostaje decyzja zielona co z tym zrobi... Nie byłem świadom tego, że tu będzie podtekst... Jakbym napisał "ssij <ehm wiadomo co ale nie napiszę>" to nawet bym się nie odwoływał.

Oczywiście po jakiś 5 sekundach żałowałem tego co napisałem bo zauważyłem, że administracja będzie mogła mieć podejrzenia o podteksty.

Mam nadzieję, że moderacja rozpatrzy moją prośbę o UB... Wiem zawiniłem makabrycznie i to, że wyzwał mnie 1 nie zwalnia mnie z bana. Kiedyś już się zapoznałem z regulaminem jak zaczynałem tu grać. Jeszcze raz przepraszam i żałuję dokonanego czynu.
Cytat:Oczywiście jeśli tu jest podtekst a staram się jak mogę żeby nie pisać podtekstów seksualnych to bardzo przepraszam i żałuję.

W Twoich logach znaleźliśmy dużo więcej podtekstów seksualnych, przezwiska typu "nazisto" więc to nie był Twój jedyny wybryk.

Cytat:Oczywiście po jakiś 5 sekundach żałowałem tego co napisałem bo zauważyłem, że administracja będzie mogła mieć podejrzenia o podteksty.
Trzeba było myśleć przed napisaniem owego tekstu. Na naszej serwerowni grają młode osoby dlatego podteksty karane są tak a nie inaczej. Raczej każdy wie o co chodziło w Twojej wypowiedzi i wcale tutaj nie trzeba było rzucać jakichś domysłów. Ban jak najbardziej zasłużony.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie