MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: KitPvP
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, ostatnio zobaczyłem że wzrosła liczba cheaterow na MF a administracja umywa od tego ręce...Powiedziałem o tym Qiuzushi' emu a on napisał: '' Zbanuje 20 wchodzi 40 '' no ruzumiem ale może Kalis zrobi cos żeby wyeliminować tych cheaterow bo uwierzcie mi to doprowadza do szalu. Drugą sprawą jest to ze skoro jest juz sklep, kopalnia, dnchant itp. na survivalu to dlaczego nie zrobić warpów? A tak z czystej ciekawości po co jest ten piasek na arenie pvp na sv , on mnie do szału doprowadza! A i jeszcze cos powiem administracja nic nie robi tylko gra na sv; ) Nie chodzi o Kalisa tylko o Krowa221 i innych.
Krowa221 Qiuzushi to lenie i reszta pomocników siedzą na Survival i ch*j robią a jedyne osoby co powinna mieć pomocników to minecraftjack23 ale nie przyjęli go a najwięcej cheaterow wyłapal tak samo SpongeKowen ale on na w vs p ich wyłapal NIGDY NIE WIDZIAŁEM ŻEBY TAK ZWANI QIUZUSHI I KROWA221 DAWALI BAWY LUB WAN ZDEGRADUJCIE ICH I DAJCIE LEPSZYCH
Qiu zbanowal mnie na s6 za niby aurę której nie miałem, a podanie może ja napisze xD
Przekierowanie