MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] UNBAN
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Mieszko654
Jesteś recydywistą?: NIe, nie jestem
Dlaczego chcesz dostać unbana: MOim zdaniem perm jest bardzo nie sprawiedliwy ....
Treść Bana: Oszustwa. Rozmawiałem z opiekunem trybu (kociak08) z prośbą o przyjęcie do ESB. Powiedziala mi, ze mam multi konta. Dane logowania byly z mojego ip, czeste godziny logowan z tych kont to 13/17. Gdzie ja jestem od 8 do 17 w szkole. Jest to nie możliwe żebym to był ja. Nie wiem kto to był siostra, koleżanka siostry czy kto kolwiek inny. Mam nadzieje, ze dostane UB, poniewaz pierwszego perma tez dostalem z nie mojej winy ...
Osoba banująca: Jamakoshi2012
Serwer: MineFox
Oj oj. Tutaj to już trzeba mieć niezły tupet żeby w ten sposób próbować dostać UB jeśli realnie sytuacja wygląda całkiem inaczej. Napiszę tak, gdybyś faktycznie potrafił przyznać się do tego co robiłeś OK, można by popatrzeć pobłażliwie na tą sytuację, natomiast po analizie sytuacji proszę Cię abyś nie zakładał kolejnych kont, bo kłamiesz jak z nut. Możesz przyjść jeszcze na koniec do mnie na TS bo jestem bardzo ciekaw kto tak kombiunje i chętnie porozmawiam i wytłumaczę CI, że ściema nie zawsze jest dobrym rozwiązaniem.

Odrzucam i to definitywnie.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie