MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Problem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
WIEM, WIEM DAWNO BYŁO TO ZMIENIONE ALE MI SIĘ NIE CHCIAŁO ROBIĆ WĄTKU....

To tak... Jak wiemy, Jakiś czas temu zmienili jak można zarabiać kasę... Czyli po przez zabicie kogoś i wtedy dostaje się 5 kasy.

Wcześniej było że dostawało się po 2 za jedno zniszczenie kamienia, i 3 za zabicie kogoś oraz za koniec gry.

Wiem, mówiliście że są lagi ale Ja nie wiem jak wy je mieliście bo ja tylko raz spotkałam się z lagiem na wd gdy był Kalis i było duuuuużooo osób.

No to tak mam propozycje, by albo zmniejszyć kwote klas, albo więcej kasy ponieważ jak dziesięciu się na nich rzuci to zawsze jest: ,,EJ ZABRAŁEŚ MI KILL ODDAWAJ KASE"
,,EJ JA ZBIERAM NA NINJE DAJCIE MI ZABIĆ KILKU"
,,IDŹ STĄD BO MI BĘDZIESZ ZABIERAŁ KILLE"
To wkurza i to bardzooo jak sam chcesz zebrać kase:/

Pozdrawiam
Mnie to wkurza mam w 10dni 5,6k a normalnie miałem w 5 dni 10k kiedyś.
Ci co słąbo się biją nic niezarobią prawieTongue
Zmniejszenie kwoty zakupu klas - momentalnie większość będzie miała odblokowane najważniejsze klasy
Zwiększenie kasy za zabicie - odpowiedź taka sama jak wyżej.

W obu przypadkach wyjdzie na to, ze rozgrywka nie będzie zbalansowana odpowiednio. Takie moje zdanie.
Moim zdaniem powinno wrócić wynagrodzenie za wygraną grę. Bo inaczej nie ma sensu niszczenie kamienia... skoro pieniądze i tak otrzymujemy tylko za zabicie gracza.
@up właśnie @Gosia ZAATAKUJ MNIE [!]
Moim zdaniem powinno wrócić wynagrodzenie za wygraną grę. Bo inaczej nie ma sensu niszczenie kamienia... skoro pieniądze i tak otrzymujemy tylko za zabicie gracza.

Zgodze sie... niszczenie kamienia nie ma sęsu...
Dla mnie jest dobrze ale powinno być dodane monety za wygraną grę bo nie ma satysfakcji z wygranej :\
Za niszczenie kamienia bez zarabiania bo są giga lagi trzeba czekać z 5 sek żeby kamien sie znów załadował. ale za wygranie powinna być kasa Smile
Na końcu rundy dostaje się 50$ za przegraną a za wygraną 200$

Ci którzy bronią podczas rozgrywki kamienia dusz na końcu (nie ważne w jakiej byli drużynie) naliczane jest $ do ilości "Gracz <nick> zabił <nick> podczas obrony kamienia dusz" czyli ilości udanych obron kamienia każda obrona = 5$

Natomiast ci którzy pójdą rozwalać inne drużyny za każde rozwalenie kamienia dusz dostaną załóżmy 8$

A ci którzy po prostu biegają po mapie i polują na graczy w skórzanych setach dostają 3$ tak jak jest teraz.

Wszystkie te informacje wyświetlały by się na końcu rozgrywki, nie w jej trakcie.

Co wy na to ?
@UP
Lagoosław I Lag popiera.
Stron: 1 2
Przekierowanie