MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Ban za słowa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: xxKsywekxx
Jesteś recydywistą?: Tak jestem
Dlaczego chcesz dostać unbana:Dostałem go niesłusznie powiedziałem 1 słowo w dodatku niedokończyłem go i czy to jest notoryczne?
Treść Bana: Notoryczne Wugaryzmy (Recydywista)
Osoba banująca:Polakbn
Serwer: Minefox.pl
Notoryczne pod względem twoich kar na MF http://minefox.pl/bany/history.php?uuid=...&from=bany
Nie powiedziałeś, tylko napisałeś. W myśl regulaminu to, czy Ty dokończyłeś to słowo czy też nie, nie ma tu znaczenia. Byłeś upominany wiele razy. Miałeś mnóstwo czasu, gdyż aż od 27 lipca zeszłego roku.
Jeśli posiadasz problemy z zachowaniem kultury na serwerze, to czy oby napewno Twoje podanie na Policjanta ma jaki kolwiek sens? Od Policjantów wymaga się wyjątkowej kultury na serwerze. Jeśli Ty nie potrafisz zmienić swojego zachowania nawet w momencie chęci dołączenia do Administracji, nie mogę postąpić inaczej niż owe odwołanie od bana odrzucić.
PS. Masz 15 lat. Powinieneś znać powagę sytuacji i być świadomym, że już nikt nie będzie prowadzić Cię za rękę a za błędy, trzeba będzie odpowiadać.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie