MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomysł
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. Szybko i na temat. Ostatnio wpadłem na pomysł, który mógłby urozmaicić Jail. Jak wiemy, na serwerze posiadamy licznik wykopanych bloków danym kilofem. Mój pomysł opiera się na tym, że mielibyśmy określoną liczbę bloków do wykopania (załóżmy 2000). Po wykopaniu tej liczby otrzymywalibyśmy token. Po zebraniu określonej liczby tokenów (załóżmy 20) moglibyśmy zakupić upgrade naszego narzędzia. Powiedzmy +1 do Wydajności lub Szczęścia. Mam nadzieję, że pomysł przejdzie.
Tyle z mojej strony.
Popieram ten pomysł, moja siostra dużo gra na tym trybie i update tego typu napewno dobrze by się przyjął Big Grin
@Refresh
Nie wiem czy te tokeny to dobry pomysł, ale sam upgrade przedmiotów po liczbie wykopanych bloków byłby ciekawy. Wątpię by ulepszenie obejmowało wydajność na kilofie, ponieważ z kilofa op zrobienie kilofa boga mijałoby się z celem xD Samo ulepszenie szczęścia byłoby super. Można by jeszcze dodać kilof, który miałby słabą wydajność, lecz dosyć wysokie szczęście Big Grin
Weź się schowaj ^^ od razu dam ci kilof z luck/digspeed na 200 pasuje?
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie