MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] yoongiioppa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: yoongiioppa
Jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chcę dostać unbana, ponieważ ogólnie moim zdaniem bana dostałam niesłusznie, nie wiedziałam co się działo na mojej działce gdy dostałam bana bo byłam afk. Byłam wtedy z trzema przyjaciółmi na mojej działce na początku budowaliśmy domki, ozdabialiśmy je itd.W trakcie budowy musiałam na jakieś 10-15 minut odejść od komputera.Jak wróciłam to wyskoczył komunikat o banie a z tego co się dowiedziałam to koledzy i koleżanka przerabiali domki na różowo (prawdopodobnie gdzieniegdzie budowali rury do tańczenia) i policjant uznał że budowali klub gogo i że gdzieś pisali tabliczki z przekleństwami.

Treść Bana: Nieodpowiednie budowle oraz tabliczki na dzialce
Osoba banująca: Musen_09
Serwer: mineserwer.pl creative 1
Za działkę odpowiada jej Właściciel więc ban w 100% słuszny. Skoro odeszłaś od kompa na 10/15 minut to skąd mogłaś wiedzieć co zbudowali?
(16-June-2018 18:37:56)McTrawaPl napisał(a): [ -> ]Za działkę odpowiada jej Właściciel więc ban w 100% słuszny.

Ale jak to się stało że dostałam tylko ja bana skoro właścicieli było aż 3? (działki były łączone)

(16-June-2018 18:38:53)yoongiioppa napisał(a): [ -> ]
(16-June-2018 18:37:56)McTrawaPl napisał(a): [ -> ]Za działkę odpowiada jej Właściciel więc ban w 100% słuszny.

Ale jak to się stało że dostałam tylko ja bana skoro właścicieli było aż 3? (działki były łączone) rozmawialam wtedy z nimi na skype wiec powiedzieli mi o calej sytuacji
Za działkę odpowiada jej Właściciel, którym byłaś ty. Raczej twoi znajomi powinni wiedzieć co wolno a czego nie wolno budować.
Po wstąpieniu na ową działkę można było zauważyć od razu różowy pokój z rurą, oraz tabliczkę z wulgaryzmami. Dodam iż, że nie tylko ja obserwowałam w tym czasie tę działkę.
Odrzucam prośbę o UB
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie