Nazwa użytkownika zbanowanego: nie_czitxD
Czy jesteś recydywistą?: nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: grałem z bratem na pvp classic. Dostalem bana za cheaty, brat potwierdza ze gralem na optifine. Nick dla jaj dala mi siostra. ub chce dostac, bo nazbieralem itemow.
Treść Bana: cheaty
Osoba banująca: McTrawaPl
Serwer: mineserwer.p
Dość długo ciebie oglądałem na /v z Afrapulem aby dostrzec, że masz cheaty przed zbanowaniem biłeś się z 3 graczami i każdego z nich biłeś plecami + ACC kilka razy ciebie wyrzucało za KillAure (mimo to i tak nie zwracam uwagi na ACC).
jestem na wyjeżdzie gdzie internet ma jakies 30/40 kb/s
wywalało mnie przez lagi , i to nie bylo przez killaure
nie bilem plecami?
+ jeden z nich to mój brat, ktory bil tą dwójke, i ty myslales ze to ja...
wywalalo mnie bo macie tak zbugowane skywarsy ze jak perle rzuce to mam crasha
Nie wywalało ciebie przez lagi, bo ping miałeś w granicach 90-120 czyli w miarę normalnie i tak klepałeś się z 3 graczami i każdego z nich biłeś plecami. Wyraźnie widziałem twój nick.
nie bilem ich plecami, CutePVP to mój brat, który jest słaby w pvp wiec ja go kryłem, a on w tym czasie bil tych gosci. Dla ciebie to wygladalo na killaure. + mam myszke tutaj która ma wysoką czułość
i do posta dopisałem:
+ jeden z nich to mój brat, ktory bil tą dwójke, i ty myslales ze to ja...
wywalalo mnie bo macie tak zbugowane skywarsy ze jak perle rzuce to mam crasha
Obserwując cię dobre 3minuty na /v razem z Trawą stwierdziliśmy po twoim "biciu plecami", że masz Aure. Dodatkowo akcja toczyła się na trybie PVP Classic, a nie SkyWars
(10-June-2018 16:12:35)nieczitxd napisał(a): [ -> ]+ mam myszke tutaj która ma wysoką czułość
Co ma myszka z wysokim DPI do bicia plecami?
ale wczesniej gralem na skywars, i nie odrzucajcie bo zaraz wracam do domu wiec nie moge pisac
dpi ma znaczenie, bo na serwerach pvp mam poswiecone 9tyś godzin , ulatwia mi to szybkie odwrocenie sie i szybsza reakcje.
9000 godzin to 375 dni, nie chce mi się wierzyć

Co ma SkyWars do PvP Classic ? Skoro obserwowałem ciebie z Afrapulem na trybie PvP Classic... Widzę, że czasami trudno przyznać się, że się cheatowało, a więc