Zgodnie z prośbą użytkowników chciałbym przetestować kilka płatnych pluginów na antycheaty w które zainwestowaliśmy trochę pieniążków, być może pomoże to ograniczyć cheaterów globalnie na całym serwerze.
Dlatego byłbym wdzięczny gdyby w wekkend (sobotę albo niedzielę) zgłosiło się parę osób na teamspeak, którzy widzę jak działa nodus i mogą go zainstalować do testów aby wypróbować nowe zabezpieczenia (im więcej osób z nodusem tym lepiej).
W temacie dam informacje czy będzie to w sobote czy niedziele, albo w godzinach porannych albo wieczornych.
To faktycznie problem którym warto się będzie zająć.
W TEMACIE MOGĄ SIĘ WPISAĆ OSOBY KTÓRE BĘDĄ CHĘTNE DO POMOCY.
Pozdrówka

SzybkiBanan
Jestem gotowa i chętna do pomocy Bananie

xD
Całuję po stopach!
niestety mnie nie będzie.
Co nie zmienia faktu, iż całuję po stopach!
Mmmm cheaty brzmi wybornie

Chyba skorzystam, a może już kiedyś skorzystałem z cheatów ?!?!?!?! ;p
Szybki szykuj mi miejsce załatwię ci takiego sprita że pożałujesz tych ciosów xd
PS: o ile będę na lapku z netem działającym to na ts też będę

Wbiję, ale cheatów nie pobiorę, no bo Pomocnik ^^
Zgłaszam się
Chętnie sobie trochę pochetuje.
Szykować się bo ja i Arih zamierzamy zrobić wam lanie xdd jak AC zadziała macie farta, ale Szybki prosiłbym o pewną rzecz też jeszcze, bo wiesz kiedyś Sky pomógł ci w czymś i mu dałeś na MF młotek thora to ja chcę vortexa za to jeśli można bo to test AC, a nikt się nie odważy z nas tego zrobić (cheatować na niby) jak nie ja i Arih xd

Jak czytam niektóre wypowiedzi, to przypomina mi się kolega z pracy, Radek.
Pracowaliśmy na nocne zmiany, godzina 3 nad ranem, umysły przemęczone. Pada hasło:
- idziemy na browar po pracy?
- jasne.
Radek nakręcony, do końca zmiany (do 8) gada jak to się napijemy, że tyle czasu nie byliśmy na piciu (chyba on...). Ładujemy się do autobusu po robocie, Radek dalej nakręcony na picie. 2 przystanki od docelowego miejsca spożywania alkoholu Radek zrywa się z siedzenia i oznajmia:
- Nie, sorry, ja dzisiaj jednak nie.
I w tym momencie wyskoczył z autobusu, drzwi się za nim zamknęły a my mieliśmy rozkminkę, co zrobił
Tyle off-topu.
Wracając do tematu - mam nadzieję że zbierze się chociaż z 5 osób, żeby coś faktycznie przetestować, a nie skończy się to na obietnicach a potem narzekaniu że nic Administracja nie robi w celu zmniejszenia cheaterów

Jest wtorek, do weekendu parę dni.
Ja niestety nie pomogę, na weekend wyjeżdżam.
ironhide napisał(a):prosiłbym o pewną rzecz też jeszcze, bo wiesz kiedyś Sky pomógł ci w czymś i mu dałeś na MF młotek thora to ja chcę vortexa za to
![[Obrazek: jesus_facepalm.jpg]](http://www.robshep.com/wp-content/uploads/2014/08/jesus_facepalm.jpg)
Widzę że nic bezinteresownie
Nie zainstaluję hujzuni/noobusa bo premka i nie chcę żeby mi coś napi*rdoliło, ale autoclicker mogę odpalić.