MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] UNBAN Robotnik2x0
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Robotnik2x0
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Bana dostałem za posiadanie pliku bclicker.rar sprzed kilku miesięcy (w trakcie sprawdzania nie był działający), którego wykorzystałem raz na stronie internetowej.
Treść Bana: cheaty/sprawdzony (macro)
Osoba banująca: Afrapul
Serwer: Mineserwer.pl
Cytat:1. Jeżeli zostałeś zbanowany na serwerze MineSerwer, MineFox, Minecraftowo, RoyalCraft możesz ubiegać się o zdjęcie blokady konta do 7 dni od jej założenia.
Zapomniałem dodać ze w trakcie sprawdzania, gdy kliknąłem na plik .rar nie został on odnaleziony na dysku.
Witaj,
Podczas sprawdzania wykryłem ci nie wypakowany plik RAR BClicker
Poprosiłem cię o jego wypakowanie. Po odpaleniu go okazało się, że ten BClicker działa ci i na lewy i na prawy przycisk myszy (Cos w podobnie Macra)

Cytat:4.Na serwerze zabrania się posiadania na komputerze wszelkiego rodzaju modyfikacji oraz programów, które wpływają na oszukanie systemu gry, np. nodus, huzuni, xray, wszelkiego rodzaju macro. Przyznanie się do ich posiadania jest równoznaczne z ich używaniem. Zabroniona jest również rozgrywka bez ingerencji gracza (np. kopanie podczas bycia nieobecnym).
Prośbę o UB - Odrzucam
Chciałbym zauważyć że przy tym rozpakowywaniu otworzyło się okno pobierania, więc myślę ze na nowo pobrał się ten plik. A przy zwykłym otwieraniu pokazało się okno ze nie ma na tym dysku takiego pliku.
Żadne okno ci się nie wyswietliło... Jeżeli chcesz porozmawiać na temat bana zapraszam na TS3: ts.Mineserwer.pl Kanał: Centrum Pomocy Mineserwer
Czy mógłby ktoś inny wypowiedzieć się na ten temat? Żeby było bardziej obiektywnie?
Miałeś clickera na kompie no to ban jak najbardziej słuszny.
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie