MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Aktualizacja świata END oraz nowy event.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[Obrazek: enderdragon.png]

Witajcie moi Minecraftowcy!

Dziś przybywam do Was w pośpiechu z najnowszą i GENIALNĄ aktualizacją trybu.
Równo co 6 godzin masz szansę zmiękczyć serca najpiękniejszych dziewczyn z serwera i zdobyć szacunek kumpli! Chyba, że… jesteś dziewczyną i wiesz, że każda walka, nawet z najlepszymi to pestka, i chcesz pokazać chłopakom kto rządzi na serwerze?

Więc jeśli marzysz o tym by wszyscy mianowali Cię tytułem Smokobójcy, Mordercy Smoków, Smokożercy, Niezwyciężonego Smoczego Killera to jak najszybciej wejdź na nasz najnowszy EVENT.

Walka polega na pokonaniu i zamordowaniu Smoka Kresu. Po wygranej otrzymasz nagrodę pieniężną w postaci… 25.000$ !! Zdobędziesz również honorowe miejsce na Spawnie, pełne glorii i chwały z tytułem „POGROMCA SMOKA”, a także przedrostek przy Nicku [PS]. Oczywiście wszystkie tytuły zostaną przekazane dalej jeśli znajdzie się kolejny odważny i na tyle silny by pokonać smoka.
[Obrazek: 2018_06_06_00_20_19.png]

Obecnie aktualizacja jest na Minefox.pl po testach zostanie wgrana na resztę serwerów.
Masz pytania? Pytaj, odpowiem!
Cytat:Walka polega na pokonaniu i zamordowaniu Smoka Kresu. Po wygranej otrzymasz nagrodę pieniężną w postaci… 25.000$ !! Zdobędziesz również honorowe miejsce na Spawnie, pełne glorii i chwały z tytułem „POGROMCA SMOKA”, a także przedrostek przy Nicku [PS]. Oczywiście wszystkie tytuły zostaną przekazane dalej jeśli znajdzie się kolejny odważny i na tyle silny by pokonać smoka

Nie wiem czy Event został usunięty, czy po prostu nie działa, otóż:
- Smok nie respi się
- Osoba, która jako ostatnia zabiła smoka, cały czas jest na ArmorStandzie
Cytat:"0 smok/ow pilnuje tej krainy"

Serwer: Ms
(28-October-2018 21:36:11)Afrapul napisał(a): [ -> ]
Cytat:Walka polega na pokonaniu i zamordowaniu Smoka Kresu. Po wygranej otrzymasz nagrodę pieniężną w postaci… 25.000$ !! Zdobędziesz również honorowe miejsce na Spawnie, pełne glorii i chwały z tytułem „POGROMCA SMOKA”, a także przedrostek przy Nicku [PS]. Oczywiście wszystkie tytuły zostaną przekazane dalej jeśli znajdzie się kolejny odważny i na tyle silny by pokonać smoka

Nie wiem czy Event został usunięty, czy po prostu nie działa, otóż:
- Smok nie respi się
- Osoba, która jako ostatnia zabiła smoka, cały czas jest na ArmorStandzie
Cytat:"0 smok/ow pilnuje tej krainy"

Serwer: Ms

Problem naprawiony, na wszystkich serwerach. Jeśli problem będzie nadal występował proszę o zgłoszenie.
Przekierowanie