MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN]MrBartekBEST
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[b]Nazwa użytkownika zbanowanego:MrBartekFajny
[b]Jesteś recydywistą?:Nie.
[b]Dlaczego chcesz dostać unbana:Ponieważ zobaczyłem bug,chciałem go zgłosić pomocnikowi mati2286 i zawołałem 2 osoby żeby mieć dowody,bo ssow albo filmów nie umiem wstawiać.
[b]Treść Bana:Wykorzystywanie błędów gry.
[b]Osoba banująca:laska660
[b]Serwer:minefox.pl
Moim zdaniem, skoro kolega wyżej nie potrafi wstawiać ss itp. to miał prawo zawołać kogoś, aby zrobił screeny . Chciał dobrze. Miał zamiar zareagować jak trzeba, moim zdaniem jest to nieporozumienie .
To jak zobaczyłeś bug to mogłeś zgłosić to na Forum lub TeamSpeak, na kanale Centrum Pomocy Minecraft, bo takowy kanał jest. Później zdziwienie że gracze dostali bana bo wykorzystywali jakiś bug. Ban jest według mnie słuszny, bo mogłeś zgłosić, a nie pokazywać innym graczom, którzy również przez to dostali bana.

Do zamknięcia.
Cytat:Ponieważ zobaczyłem bug,chciałem go zgłosić pomocnikowi mati2286 i zawołałem 2 osoby żeby mieć dowody,bo ssow albo filmów nie umiem wstawiać.
Zawołał ich, aby zebrali dowody: ss/film. W czym problem?
Ale mati2286 był na AFK i nie ma dowodów że chcieli to zgłosić.. A tamte osoby ssow nie robiły.
Jedyne co tu widzę, to fakt, iż chcieli zgłosić bug. Mogli nie wiedzieć, że jest na AFK'u. W jaki sposób wykorzystali bugi?
Była skarga. Wszystko zostało tam opisane. Gracze wyszli klasą Alpinista poza mapę
Być może chcieli to nagrać, skoro tak jak sama napisałaś mati2286 był AFK.

Ciężki temat Big Grin
[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie