MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] oferty
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
otoz po 2 dniach gdy serwer byl off po wlaczeniu wyczyscilo wszystkie oferty i nie zwrocilo na poczte .
trochę za pozno to zglosiles, bo jedyne co mozna zrobic to przywrocic stan z dnia gdy serwer lezal, w efekcie czego dzisiejsze wszystkie oferty znikna.
tematu nie zamykam bo byc moze byloby to rozwiazanie ktorego oczekujecie, co pozostawiam do waszej decyzji.
ok zdiagnozowalem jest rozwiazanie.

wyczyscilo wylacznie oferty, a poczta dziala, tak wiec dzis powinno sie jeszcze udac zrobic inny myk.
w nocy po prostu skasuje wsszystkie oferty ktore byly wystawione od dnia wczorajszego i przywroce te ktore byly sprzed niedostepnego serwera.

problem byl ten sam co w tamtym miesiacu i dotyczyl nieoplaconego serwera, to troche dluzsza historia, ale opowiem wam wkrotce - tak to jest jak 3x w roku mnie nie ma przez kilka dni to musi cos sie wydarzyc Wink
niestety ten sposób nie przejdzie z uwagi na uszkodzone archiwum, ovh ma poważny problem z systemem powiadomień o wygaśnieciu serwerów - ta sama sytuacja była równy miesiąc temu:

https://scr.hu/rKWeeM

W efekcie ich zawieszenia host przestaje odpowiadac a tym samym zle przetwarza/modyfikuje pliki.

Jutro zadzwonie do nich w tej sprawie aby wyjaśnić sytuacje na przyszłość bo takie sytuacje nie mogą mieć miejsca.
W kwestii samych ofert, to aktualnie niewiele więcej mogę zrobić, jeśli coś więcej uda mi się ustalić to postaram się podziałać, póki co rynek już się sam kreuje i zapełnił,
mimo to jeśli znajde sposób na przywrócenie poprzedniego to wprowadzę to. Aktualnie priorytetem jest naprawa po stronie ovh automaty z przedłużaniem dzierżawy serwera, aby już nigdy nie dochodziło do takiej sytuacji - problem jak wiedzie dotyczy wyłącznie serwera RPG na innych serwerach dedykowanych takiej sytuacji nigdy nie było.
I jak idzie przywracanie ofert czy wgl jeszcze jest szansa że się przywrócą ?
odpowiedź masz w poprzednim poście, szans żadnych nie widzę. Żadne freewearowe narzędzie nie naprawiło uszkodzonych bibliotek.
Przekierowanie