MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: zadania sky block i licznik dni
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam jest kilka zadań na które trzeba poświecić więcej czasu niż na zadanie LADY i zbieranie tulipanów które widać ile sie ma i zajmuje to plus minus 10 min

co z zadaniami zabij 100 kostków czy w krypcie po 25 z mobów

bóg wie ile kiedy nam zostało nie da sie tego jakoś zmienić aby wyświetlało się każdemu graczowi ile mu zostało i jakiego moba itp

co do licznika dni abstrakcja ... jetsem tu 4 miesiąc dzien w dzien i amm moze z 11 dzien no nic pozostawiam to władzy

prosze nie traktujcie tego że kolejne dziecko pisze ze mu żle .... zdziwili byście sie bo widze ze zrednia wieku esb to 13 lat boze 10 lat
Parę dni temu o tym liczniku pisałem do spinninga na priva.
1) Z mojej strony temat licznika zabicia mobów faktycznie już omawiamy i poruszany na zebraniu był - zatwierdzony w dokumentacji.

2) Licznik dni z tego co wiem był wgrywany właśnie jakieś 2 tyg temu. Wtedy statystyki zaczęły się naliczać, nie tylko dni. Zatem stwierdzenie "ja tu jestem 4 miesiąc" jest bezzasadne. Ja jestem któryś rok z rzędu, dzień w dzień i co z tego? Nikomu się tym nie chwale Smile

Jednak bardzo chętnie porozmawiałbym sobie z panem "dorosłym" na Team Speaku, jestem ciekaw jakie argumenty przedstawi 10 latkowi, który będzie z nim rozmawiał. Hmm... prawie 11 latkowi w zasadzie. I jaki ma związek wiek z przedstawianymi tematami?
Przekierowanie