MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Set nieśmiertelnych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej, ponoć set nieśmiertelnych ma być najlepszym możliwym do zdobycia, zauważyłem też że żadna zbroja (lub prawie żadna) nie ma enchantu cierni, moja propozycja jest taka aby całemu setowi nieśmiertelnych dodać ciernie np 35, mieczowi fire aspect np 158, nie jestem pewien enchantów łuku ale można byłoby dodać płomień (jeśli nie ma) lub nieskończoność (w końcu ma to być najlepszy łuk) to mały dodatek a sądzę że urozmaicił by rozgrywkę.
Co do cierni nie mam zdania, co do fire aspect to określiłbym to czymś zbędnym przy mieczach zadających setki obrażeń, a wręcz czymś irytującym podczas walk z czymkolwiek w sumie, w kwestii Infinity na łuku jest to moim zdaniem zbyt duże ułatwienie, ponieważ zdobywanie strzał wtedy byłoby bezcelowe.
Jeśli mogę wtrącić swoje 5 groszy, według mnie pomysł mało przemyślany i powątpiewam, że takie coś zostanie dodane do rozgrywki. Jak to skomentował @up to infinity w łuku byłoby zbyt dobre i magiczna gałąź byłaby już w ogóle niepotrzebna na 75 lvl.
Ani jedno ani drugie się nie pojawi. Cierpnie przy wysokich lvlach to farma pieniedzy, wystarczy stac postacia na niskich expowiskach i potwory same giną, drop sam się zbiera.... wystarczy czasem minimalnie pomyśleć.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=PT0G]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie